Setari Cookie-uri

Astrologie: Trasaturile si Profilul Sexual in functie de zodie

Saptamanile trecute am discutat despre compatibilitate, ascendent, iubire, iar astazi am ajuns la tema incitanta a sexualitatii.

Sfat astrologic: Nu suporta un refuz si fac fata greu frustrarilor sexuale, din cauza aceasta nu lasa sa treaca prea mult timp fara sa faci dragoste cu barbatul iubit din semn fix, il poti pierde foarte usor daca il refuzi sau aveti o relatie la distanta. Intr-o casatorie ca sa va tineti barbatul din semn fix acasa trebuie sa ii satisfaceti dorintele sexuale pe deplin, chiar daca nu prea aveti chef.

Zodiile mutabile: Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti

Profil sexual:
Sunt persoane care se adapteaza foarte greu rutinei dintr-o relatie stabila. Interesanti, incitanti si plini de resurse, sunt persoane cu care viata sexuala este mereu ca in adolescenta: lipsita de griji, plina de pasiune si amuzament! Cand insa apar problemele in domeniu sexual, tind sa calce strambe in loc sa le rezolve.

Sfat astrologic: Daca aveti un iubit sau un sot dintr-o zodie mutabila, trebuie sa incercati jocurile de rol, sa schimbati pozitiile sexuale, locatiile unde faceti dragoste. Pasiunea lor este intretinuta cu nou si cu divertisment. Intr-o relatie de cuplu trebuie avuta multa grija de acest aspect.

Energia erotico-sexuala cea mai puternica o au barbatii din zodiile Berbec si Scorpion si femeile din zodiile Taur si Balanta. Ei sunt experti in sex si erotism, din cauza planetelor care ii guverneaza: Marte pe barbatii Berbec si Scorpion, respectiv Venus pe femeile Balanta si Taur.

Compatibilitatea erotico-sexuala din harta astrala a iubitilor este mult mai importanta decat atuurile sexuale a partenerilor, care dupa cum ati citit mai sus se pot imbunatati. Trebuie sa tineti cont de sfaturi!

Articol scris exclusiv pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin


Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc