Setari Cookie-uri

Astrologie: Trasaturile si Profilul Sexual in functie de zodie

Saptamanile trecute am discutat despre compatibilitate, ascendent, iubire, iar astazi am ajuns la tema incitanta a sexualitatii.

Puncte slabe: Pot duce lipsa de pasiune si au nevoie de o femeie care sa cunoasca foarte bine arta seductiei pentru a-i starni. Femeile din semne de apa au nevoie de un preludiu mai lung fata de femeile din celelalte semne.

Recomandare: Ca sa ai o relatie sexuala de calitate cu iubitul tau din semn de apa, exprima-ti dorintele! Nu sub forma de pretentii, ci ca o rugaminte dulce. I se pare foarte excitant sa fie rugat.

Simtul cel mai dezvoltat: Gustativ!

Se recomanda jocurile erotice care vizeaza simtul gustativ (miere, ciocolata, sampanie). Inainte de o intalnire cu un nativ din semn de apa, fa neaparat o vizita la dentist si ai grija mare la igiena corporala: ii place sa exploreze corpul iubitei cu limba!

Zodiile cardinale: Berbec, Rac, Balanta, Capricorn

Profil sexual: Sunt persoane deschise la nou. Au un impuls sexual puternic si le place sa ia initiativa. Se plictisesc repede daca activitatea sexuala incepe sa devina monotona. Au mereu nevoie de provocare, sa simta placerea vanatorii.

Sfat astrologic:
Daca barbatul iubit este semn cardinal, trebuie sa stii ca nimic nu distruge mai mult apetitul sexual al unui semn cardinal decat idea ca poate avea oricand parte de sex din partea persoanei cu care este. Din cauza aceasta, arata-te indisponibila din cand in cand, si refuza-l sexual. Cedeaza mai greu avansurilor sale sexuale si va deveni interesat de tine ca la inceputul relatiei. Un barbat cardinal trebuie sa stie ca nu te poate avea oricand, ca sa mai fie interesat de tine.

Zodiile fixe: Taur, Leu, Scorpion, Varsator

Profil sexual: Sunt persoane care pot face dragoste ore in sir. Barbatii din aceste zodii se adapteaza cel mai bine vietii sexuale monotone al unei relatii de lunga durata, DACA le sunt satisfacute acele cateva fantezii erotice la care tin foarte mult. Ei au un set de scenarii care ii excita.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc