Cunoaste-l, cucereste-l si pastreaza-l!


Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Horoscopul fetelor singure pentru 2013

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro

Pentru a avea o relatie cu sufletul pereche, nu este o conditie suficienta doar sa il intalnesti. Trebuie sa il cuceresti. De modul in care actionezi depinde succesul viitoarei relatii! Zodiile iti sunt de foarte mare ajutor. Cunoaste-l, cucereste-l si pastreaza-l!

BERBEC

Ce caracter are?

Nativul berbec este impulsiv, entuziast si uneori da dovada de agresivitate. Temperamental, nerabdator, el face parte din categoria barbatilor carora le place sa conduca insa poate uimi cu latura sa romantica si sensibila. In plan sentimental, el asteapta de la iubita aceeasi sinceritate pe care poate sa o ofere.

Cum ii atrag atentia?

Lui ii plac femeile sexy, volubile si dinamice asa ca incadreaza-te in aceasta categorie. Daca optezi pentru o tinuta indrazneata cu siguranta ii vei fi pe gust.

Cum il pastrez langa mine?

Fi suficient de tandra si de atenta si pastreaza-i viu interestul. Este o persoana energetica asa ca va avea energie pentru amandoi, eforturi mari in aceasta privinta nu trebuie sa faci. Pentru el, dragostea fizica joaca un rol extrem de important. Daca incearca vreodata sa nu fie “fair-play” aminteste-i ca il iubesti si ca nu vei renunta usor la relatia cu el.

TAUR

Ce caracter are?

Nativul taur este rabdator, tenace si uraste cand cineva ii impune vreun lucru. Inainte de a se implica afectiv el trebuie sa stie exact cum stau lucrurile si cat de serioasa este partenera. Odata ce s-a indragostit devine foarte gelos si are nevoie permanenta de caldura si dragoste.

Cum ii atrag atentia?

Fii feminina in adevaratul sens al cuvantului. El apreciaza un parfum fin, o tinuta eleganta dar si senzuala, un trup cu forme frumos conturate. Gateste-i o mancare pe cinste si l-ai castigat pe jumatate. Profita de faptul ca el are un apetit bogat mai ales in privinta sexului.

Horoscop: Dieta potrivita pentru fiecare zodie

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: