Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum sa il seduci

Pentru a avea o relatie cu sufletul pereche, nu este o conditie suficienta doar sa il intalnesti. Trebuie sa il cuceresti. De modul in care actionezi depinde succesul viitoarei relatii! Zodiile iti sunt de foarte mare ajutor. Cunoaste-l, cucereste-l si pastreaza-l!

VARSATOR

Ce caracter are?

Nativul Varsator este atras de toate lucrurile neconventionale si este un fin psiholog. Emotiile sale sunt intense, dar rareori acestea ajung sa fie exteriorizate deoarece pentru el prevaleaza ratiunea. Analizeaza constant tot ce se intampla in jurul lui. Este chiar entuziast in privinta barfei si nu poate fi niciodata cunoscut in intregime.

Cum ii atrag atentia?

Prefera femeile cu o moralitate non-conformista. Frumusetile exceptionale, dar sarace cu duhul nu fac parte din zona sa de interes. Trebuie sa fi in pas cu moda si sa ii demonstrezi ca esti la curent cu cele mei noi teorii din diverse domenii de cercetare.

Cum il pastrez?

Nu reactiona violent daca el vrea sa pastreze legatura cu fostele prietene. Este deschis oricarei discutii, numai sa stii cum sa il abordezi, adica intr-un mod direct, dar nu agresiv. Daca simti o ruptura in relatie in ceea ce priveste comunicarea, analizeaza-te mai bine, s-ar putea ca tu sa fi cea care a gresit.

PESTI

Ce caracter are?

Nativul Pesti este un visator incurabil, in stare sa recurga la orice metoda pentru a evada din realitate. Dificil de inteles, de multe ori capricios si labil emotional, el se dezvaluie greu chiar si celor apropiati. Se indragosteste repede, dar din pacate se poate stinge la fel de repede dragostea lui. Totusi, nu uita ca este sensibil, are sentimente profunde si poate oferi unei femei o afectiune intensa.

Cum ii atrag atentia?

Barbatii din acest semn zodiacal isi pastreaza de-a lungul vietii o inocenta copilareasca. Cucereste-l prin sensibilitate si uneori apeland la copilul care se ascunde in sufletul lui. Nu uita ca erotismul lui este dominat de fantezie asa ca foloseste-ti fara rezerve imaginatia.

Cum il pastrez?

Este atras de extreme si ii plac paradoxurile. Cu el trebuie sa fi intotdeauna alta, sa il ti intr-o nesiguranta incitanta. Daca stii sa fi misterioasa inseamna ca l-ai castigat pentru totdeauna.

Nu uita! Poti sa castigi o astrograma a dragostei oferita de Astrodestin. Participa aici la concurs!

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin


Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc