Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum sa il seduci

Pentru a avea o relatie cu sufletul pereche, nu este o conditie suficienta doar sa il intalnesti. Trebuie sa il cuceresti. De modul in care actionezi depinde succesul viitoarei relatii! Zodiile iti sunt de foarte mare ajutor. Cunoaste-l, cucereste-l si pastreaza-l!

Cum il pastrez langa mine?

Tandretea este prima calitate pe care trebuie sa o aiba o femeie sa reuseasca sa pastreze un nativ taur, insa atentie, in cazul lui, tandretea trebuie neaparat manifestata fizic. Fa-i un masaj atunci cand este obosit si te va aprecia mai mult decat iti dai seama. Dai curs apetitului sau sexual ridicat si vei fi cu adevarat surprinsa de interesul si entuziasmul lui.

GEMENI

Ce caracter are?

Nativul gemeni iubeste petrecerile si este intotdeauna prezent acolo unde este viata mondena. Mai mult cerebral decat sentimental, el poate fi uneori exagerat de calculat si da impresia falsa de insensibilitate. El cauta intotdeauna senzationalul si adora sa traiasca senzatii extreme pentru a evada din banalul cotidian.

Cum ii atrag atentia?

Indiferent cu ii atragi atentia este necesar sa il faci sa rada. Ii plac femeile care stiu sa se distreze, care sunt capabile sa dea replici taioase si sa fascineze prin elocventa.

Cum il pastrez?

Asigura-l de dragostea ta, dar pastreaza o anumita distanta. Cu cat vei fi mai imprevizibila cu atat il vei atrage mai mult. Ii plac foarte mult jocurile, atat cele sentimentale cat si cele sexuale asa ca incearca sa ii oferi ceea ce vrea. El apreciaza popularitatea si independenta unei femei, deci nu-i arata ca esti foarte atasata de el si nu renunta la prietenii si cunostintele tale pentru a-ti petrece tot timpul cu el.

RAC

Ce caracter are?

Paradoxal, pentru nativul Rac labilitatea este singura constanta in ceea ce il priveste. Schimbator si capricios, intr-o zi poate parea rece si distant, in alta uimeste cu sentimentalismul sau profund. Insa odata ce ajunge la concluzia ca esti femeia vietii lui, pentru el nu mai exista bariere si te va trata ca pe o printesa.

Cum ii atrag atentia?

Nu te speria sau descuraja de raceala lui aparenta deoarece este doar o masca pentru a-si ascunde nesiguranta. Daca vrei sa ii castigi inima trebuie sa il convingi mai intai ca ii meriti din plin increderea. Ii plac femeile vesele, fermecatoare, puternice si extrem de senzuale.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc