Setari Cookie-uri

Legea karmei si influenta ei asupra destinului

Te-ai gandit probabil macar odata in existenta ta ca viata nu este corecta, ca ar fi trebuit sa te nasti intr-o societate mai buna, ca parintii ar fi trebuit sa se comporte mai bine cu tine, ca ai fi meritat o stare materiala mai buna, ca ai ghinion in dragoste etc.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro


Te-ai gandit probabil macar odata in existenta ta ca viata nu este corecta, ca ar fi trebuit sa te nasti intr-o societate mai buna, ca parintii ar fi trebuit sa se comporte mai bine cu tine, ca ai fi meritat o stare materiala mai buna, ca ai ghinion in dragoste etc.

Toate lucrurile care se intampla si exista in univers sunt acolo pentru un motiv bine definit. Faptul ca noi nu putem vedea acel motiv, intr-un punct sau altul al vietii noastre nu inseamna ca motivul nu exista. Conceptul de karma presupune in primul rand o mare responsabilitate asumata asupra propriei vieti. Putem sa fugim de aceasta responsabilitate si sa dam vina pe conjunctura, societate, anturaj, familie etc, pentru esecurile noastre in viata, insa cand se face calculul final al vietii, nu mai sa ne putem sustrage raspunderii.

Societatea si familia in care te-ai nascut, precum si experientele pe care le-ai trait in copilarie si tinerete (in special pana la 30 de ani, deoarece dupa 30 de ani poti sa iti folosesti deja liberul arbitru) sunt exact cele pe care le-ai ales tu cand te-ai nascut, sunt lectii pentru ca sa te intaresti si sa te dezvolti precum si roadele muncii tale din alte vieti. Conceptul de karma este strans legat de cel a reincarnarii. Daca ai fost agresiv in alte vietii, acum vei avea parte de agresivitate din partea celor din jur si accidente, daca ai refuzat iubirea in alte vieti, acum nu o sa ai parte de ea, daca ti-ai dezvoltat intelectul in alte vieti, acum o sa ai o inteligenta ridicata si succes in domenii intelectuale etc. Aceasta este legea karmei.

Legea karmei se mai numeste si legea cauzei si efectului. Conform acestuia, orice actiune antreneaza o reactiune. Exista intotdeauna un raport strans intre anumite evenimente si ceea ce urmeaza dupa ele. Din intelepciunea populara avem cugetari ca: “Vei culege pana la urma exact ceea ce ai semanat”, “Dupa fapta si rasplata”, “Cine seamana vant culege furtuna” acestea exprimand foarte bine conceptul de karma.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc