Setari Cookie-uri

Legea karmei si influenta ei asupra destinului

Te-ai gandit probabil macar odata in existenta ta ca viata nu este corecta, ca ar fi trebuit sa te nasti intr-o societate mai buna, ca parintii ar fi trebuit sa se comporte mai bine cu tine, ca ai fi meritat o stare materiala mai buna, ca ai ghinion in dragoste etc.

Karma explica inegalitatile sociale si destinele. De ce suferim? De ce intampinam mereu probleme intr-un anumit domeniu, pe cand in altele ne merge bine? De ce unele persoane sunt talentate? De ce unele persoane sufera boli si accidente? De ce ne-am nascut intr-o anumita familie si cu o anumita stare materiala si conditie sociala?

Karma este consecinta a ceea ce am creat noi insine in cursul vietilor anterioare. Este ansamblul tuturor actelor, al tuturor emotiilor si sentimentelor, al tuturor gandurilor pe care le-am acumulat in vietile precedente. Acest lucru inseamna ca este vorba atat despre actiunile pe care le-am facut, cat si despre sentimentele pe care le-am simtit si gandurile pe care le-am avut. Amprenta karmica se resimte in primul rand prin inhibitiile si temerile noastre, prin blocajele sau limitele noastre, sau dimpotriva prin calitatile si talentele noastre, apoi prin sansele si problemele pe care le intampinam in viata.

De ce trebuie sa ne reincarnam? Pentru progresul nostru spiritual, pentru a ne autodezvolta. Omul este facut ca sa evolueze, ca orice lucru pe lumea acesta, precum universul care se expansioneaza. Destinul din viata prezenta este continuarea celei din ultima viata, dar si cumulul karmelor din mai multe vieti. Karma adusa este in mare parte din ultima viata, dar nu numai, omul poate ”cara” probleme karmice din mai multe vieti pe care nu le rezolvase. Planetele retrograde indica acest lucru in astrograma. Omul isi poate crea karma pozitiva sau negativa si in viata pe care o traieste acum. Uneori persoana primeste efectele actiunilor sale inapoi repede, alteori in alte vieti.

De exemplu, oamenii intuiesc legea karmei atunci cand spun despre cineva care se poata urat cu parintii ca o sa primeasca inapoi de la copiii lui, sau despre cineva care fura ca o sa piarda in curand suma aceea de bani pe care nu a luat-o pe merit. Acest lucru este corect conform legii cauzei si efectului. Oamenii inteleg insa mai greu cum cauzele create in alta viata au efect in viata lor prezenta pentru ca nu isi mai aduc aminte de viata lor anterioara.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc