Setari Cookie-uri

Legea karmei si influenta ei asupra destinului

Te-ai gandit probabil macar odata in existenta ta ca viata nu este corecta, ca ar fi trebuit sa te nasti intr-o societate mai buna, ca parintii ar fi trebuit sa se comporte mai bine cu tine, ca ai fi meritat o stare materiala mai buna, ca ai ghinion in dragoste etc.

In momentul mortii, sufletul revazandu-si viata isi doreste sa fi realizat unele lucruri si altele sa le fi facut altfel. Sufletul isi doreste o noua sansa, acesta putand veni doar cu o noua viata in care se incarneaza. Harta astrala din momentul mortii poate prezice ce tip de incarnare viitoare va avea sufletul. Odata dezincarnat, spiritul vede clar ceea ce a gresit sau a reusit. Isi alege, deci un nou program terestru.

Inainte de incarnare in noul corp, sufletul alege contextul social si familial care ii va permite cel mai bine evolutia, problemele karmice pe care doreste sa le rezolve. Apoi, momentul astrologic al nasterii este codul energetic si spiritual al persoanei respective. Traumele vietilor anterioare pot fi citite intr-o tema astrologica daca astrologul este suficient de competent si a atins toate nivelele de initiere in astrologie.

Odata ajuns in noul sau corp, persoana uita de tara, familie, experientele din vietile anterioare. El trebuie sa uite de experientele dureroase, de lucrurile care l-au limitat, dar si de persoanele iubite pentru a avea libertate si curaj sa infrunte viata. Desi nu mai retine in memoria sa nimic constient din vietile trecute, la nivel subconstient are toata cunoasterea destinului sau, a trecutului si a viitorului.


Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc