Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei în Septembrie 2022: E vremea să culegem roadele iubirii noastre

Toamna vine încărcată cum energii practice, dinamism și hotărâre când vine vorba de iubire. Horoscopul dragostei septembrie 2022 aduce efervescență și responsabilitate pentru majoritatea nativilor. Vă invităm să descoperiți previziuni astrologice complete în ceea ce privește viața amoroasă a zodiilor.

Horoscopul dragostei Septembrie 2022: zodia Berbec

Luna septembrie 2022 este propice dragoste și rezolvării problemelor în cuplu pentru nativii Berbec. Mercur retrogradează în casa dragostei și a relațiilor, astfel încât nativii Berbec vor avea tendința să devină practici, sa rezolve probleme de cuplu mai vechi sau mai complicate, să aducă în discuții subiecte delicate pe care altădată le-ar fi evitat.

Acum au puterea de a găsi soluții pragmatice la probleme care până nu demult păreau foarte complicate și vor reorganiza prioritățile în relația de cuplu. La finalul acestei luni ambii parteneri vor avea noi responsabilități noi în cuplu, mai potrivite pentru viața și ritmul actual al fiecăruia, astfel încât relația să decurgă mult mai bine, iar problemele curente să fie rezolvate fără efort.

Citește și:

Horoscopul dragostei Septembrie 2022: zodia Taur

Este o lună propice dragostei pentru nativii Taur. Astrele le aduc șarm, magnetism si o frumusețe aparte, motiv pentru care acestia devin foarte atrăgători pentru posibilii parteneri. Nu le va fi deloc greu sa sucească minți și să aprindă focul inimii celorlalți, însă există totuși si un dezechilibru în ceea ce privește planul emoțional al Taurilor.

Aceștia se vor simți nehotărâți în ceea ce privește relațiile lor, nu le va fi foarte clar dacă sunt dispuși să meargă mai departe, poate că nu sunt siguri de sentimentele pe care le au față de partenerului de cuplu ori vor încerca să aleagă dintre persoanele care îi curtează.

Așadar putem spune că Taurii singuri vor avea noroc în dragoste, dar astrologii le recomandă să nu se grăbească în ceea ce privește începerea unei relații. Taurii au nevoie de introspecție pentru restabilirea echilibrului emoțional. Unii ar putea să revizuiască lecțiile iubirii învățate în trecut. De asemenea, este important ca Taurii să se înțeleagă mai bine pe ei înșiși, să descopere ce își doresc cu adevărat de la o relație de cuplu, care sunt limitele peste care nu ar putea trece și ce anume consideră că îi face cu adevărat fericiți.

Citește și:

Taurii implicați deja într-o relație de dragoste stabilă au ocazia în septembrie 2022 să revigoreze relația de cuplu, să readucă romantismul și să reaprindă focul iubirii. Ar putea organiza mici surprize sau escapade care să îi ajute să iasă din rutină și să construiască multe amintiri frumoase alături de persoana dragă.

horoscop septembrie 2022 Foto: Ironika/ shutterstock.com

Horoscopul dragostei Septembrie 2022: zodia Gemeni

Planul dragostei în septembrie 2022 pare să fie destul de zdruncinat pentru nativii Gemeni. Aceștia se confruntă cu trăiri contradictorii, cu imprevizibilitate și cumva instabilitate a gândurilor și emoțiilor pe care le au în cuplu, dar și cu o instabilitate legată de rezolvarea responsabilităților pe care le au de dus.

Această atitudine poate duce la apariția unor divergențe cu persoana iubită. Tensiunile pot escalada destul de mult în septembrie 2022 în ceea ce privește relația de cuplu dacă Gemenii nu aleg calea diplomației în discuții și dacă nu-și respectă promisiunile și responsabilitățile asumate în relație.

Citește și:

Nativii singuri par să aibă alte priorități în septembrie 2022 și nu sunt neapărat dispuși să înceapă o nouă relație. Chiar dacă vor întâlni o persoană care să le stârnească interesul, este foarte posibil să nu se grăbească în această perioadă să facă un pas mai departe pentru înfiriparea unei relații de dragoste.

Horoscopul dragostei Septembrie 2022: zodia Rac

Racii pot simții nevoia să demonstreze în permanență că au dreptate în relația are cuplu, ceea ce îi determină să fie mai certăreți și mai puțin îngăduitori în ceea ce privește punctul de vedere al celuilalt.

Sfatul astrologului este ca Racii să învețe să asculte în septembrie 2022 decât să se manifeste, să fie mai atenți la nevoile reale ale partenerului de viață și să încerce să trateze cu diplomație și blândețe discuțiile în contradictoriu pe care le au în cuplu cu partenerul.

Citește și:

Racii ar trebui să rămână focusați pe scopurile discuției și nu pe încercarea de a-și demonstra punctul de vedere. Citește continuarea în pagina următoare >>

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc