Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei în Septembrie 2022: E vremea să culegem roadele iubirii noastre

Toamna vine încărcată cum energii practice, dinamism și hotărâre când vine vorba de iubire. Horoscopul dragostei septembrie 2022 aduce efervescență și responsabilitate pentru majoritatea nativilor. Vă invităm să descoperiți previziuni astrologice complete în ceea ce privește viața amoroasă a zodiilor.

Horoscopul dragostei Septembrie 2022: zodia Leu

În septembrie 2022 nativii Leu vor simți nevoia unor clarificări în ceea ce privește planul sentimental și al relațiilor. Este posibil ca aceștia să se confrunte cu confuzii, având nevoie să își clarifice ce simt cu adevărat pentru cei din jur, ce vor să obțină de la relațiile pe care le au și cum ar trebui să se comporte pentru a ajunge la țelurile dorite.

Nativi implicați deja într-o relație de cuplu ar putea să folosească energiile acestei perioade pentru a-și clarifica sentimentele pe care le au față de persoana iubită și pentru a rezolva problemele de cuplu pe care le-am tot amânat de atâta timp. Este posibil ca unii nativi să zși dorească o pauză în relația de cuplu. Având în vedere ca astrele le provoacă multe confuzii pe plan emoțional și sentimental, recomandarea astrologului este să nu se grăbească să ia decizii în această perioadă.

Citește și:

Leii celibatari ar putea să confunde prietenia cu iubirea și invers, iar astrologul atrage o atenție deosebită în ceea ce privește reaprinderea relațiilor cu fostele iubiri, chiar și sub umbrela prieteniei. Pot pica într-o capcană sentimentală, de aceea este bine să nu ia decizii importante în septembrie 2022.

Horoscopul dragostei Septembrie 2022: zodia Fecioară

Pentru nativii Fecioară horoscopul dragostei în septembrie 2022 le aduce multe vești bune. Nativii capătă energii astrale pozitive, sunt optimiști și veseli, bine dispuși și gata de acțiune, ceea ce va avea un ecou favorabil în relația de cuplu.

De asemenea, nativii Fecioară comunică excelent cu cei din jur și reușesc să-și expună punctul de vedere într-un mod constructiv în discuțiile în contradictoriu. Prin urmare, vor reuși să aplaneze certurile din relație și să rezolve probleme mai vechi din cuplu ori să găsească soluții la subiectele sensibile din relația lor.

Citește și:

Acum este un moment propice ca partenerii să se ierte reciproc pentru greșeli mai vechi și să șteargă destul de multe rânduri lista de reproșuri pe care au a adunat-o în ultimii ani.

Nativii singuri pot începe o relație de iubire interesantă în septembrie 2022, căci astrele le aduc noroc în dragoste, dar și oportunitatea de a cunoaște persoane cu care rezonează într-adevăr.

horoscopul dragostei septembrie 2022 toate zodiile Foto: Ironika/ shutterstock.com

Horoscopul dragostei Septembrie 2022: zodia Balanță

Nativii Balanță sunt puși pe fapte mari în ceea ce privește relația de cuplu. Sunt hotărâți să rezolve probleme mai vechi, indiferent de natura acestora, fie că sunt legate de finanțe sau organizarea unor resurse și bunuri, fie că este vorba despre subiecte sensibile emoțional.

Citește și:

Ca și când Balanțele și-au făcut o listă de priorități în care bifează, rând pe rând, ca au rezolvat. Așadar putem spune că viața amoroasă a nativilor Balanță este foarte dinamică și efervescentă în septembrie 2022. Este important ca Balanțele să își mențină calmul și să nu uite care este scopul lor în discuțiile în contradictoriu pe care le vor avea. Altfel riscă să genereze certuri care să nu aducă niciun beneficiu relației lor.

Nativii singuri pot întâlni persoane care să le stârnească interesul, dar nu se vor grăbiți să se aventureze într-o relație serioasă. Pot avea câteva aventuri, însă rămân destul de precauți când vine vorba de a-și pune sentimentele pe tavă.

Citește și:

Horoscopul dragostei Septembrie 2022: zodia Scorpion

În ceea ce privește dragostea, în septembrie 2022 nativii Scorpion vor fi tentați să pună accent în special pe calitatea relației pe care o au, puterea prieteniei și a încrederii în cuplu.

Chiar dacă Scorpionii sunt recunoscuți pentru romantismul lor și farmecul aparte, în această lună vor fi mult mai concentrați pe echilibrul emoțional din relația lor, pe aprofundarea legăturii spirituale și vor privi în perspectivă viitorul relației lor. Este posibil să facă planuri realiste despre direcția pe care vor să meargă mai departe în viață alături de persoana iubită.

Nativii singuri vor fi tentați să dezvolte relații misterioase, să îndrăgostească în secret, dorind să aibă o relație așa cum simt în momentul de față, dincolo de principiile societății sau ale culturii în care trăiesc. Tocmai de aceea se pot trezi implicați în mijlocul unor probleme pe care chiar ei le-au generat. Unii Scorpioni pot avea tendința să se întoarcă la o fostă iubire. Recomandarea astrologului e să ia decizii cu mare prudență. Citește continuarea în pagina următoare >>

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc