Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei în Septembrie 2022: E vremea să culegem roadele iubirii noastre

Toamna vine încărcată cum energii practice, dinamism și hotărâre când vine vorba de iubire. Horoscopul dragostei septembrie 2022 aduce efervescență și responsabilitate pentru majoritatea nativilor. Vă invităm să descoperiți previziuni astrologice complete în ceea ce privește viața amoroasă a zodiilor.

Horoscopul dragostei Septembrie 2022: zodia Săgetător

Dragostea în septembrie 2022 vine pentru nativii Săgetător ca un cod portocaliu de vijelii. Vremea se poate strica brusc, cerul senin se poate înnora deodată, ploile pot fi devastatoare, iar vântul nestăpânit. Pe cât de repede vin, pe atât de repede trec, dar pot lăsa în urma lor ravagii greu de reconstruit.

Cam așa am putea descrie dinamica emoțională a Săgetătorilor în septembrie 2022. Aceștia devin brusc impulsivi, își descarcă emoțiile furtunos, ca apoi să se comporte ca și când nu s-a întâmplat nimic. Din păcate însă, urmele acțiunilor și cuvintelor lor nu dispar atât de repede și nici nu se vor putea rezolva singure. De aceea astrologul recomandă ca Săgetătorii să aibă grijă să nu rănească prin cuvintele și faptele lor partenerul de viață, căci pot avea mai târziu regrete ce se vor putea șterge dificil, în luni sau ani de zile.

Citește și:

Săgetătorii singuri vor avea tendința să se aventureze în toate relațiile care le ies în cale, fără să stea prea mult pe gânduri. Le este dificil să zși identifice sentimentele, să facă diferența între iubire, atracție și prietenie, de aici și comportamentul imprevizibil al acestor nativi.

Horoscopul dragostei Septembrie 2022: zodia Capricorn

Septembrie 2022 am putea spune că este o lună foarte interesantă în ceea ce privește planul amoros pentru nativii Capricorn. Cei implicați deja într-o relație se vor găsi în pragul unor decizii ce reflectă sinceritatea față de propriile sentimente. Așadar Capricornii vor privi în interiorul lor, spre ceea ce simt cu adevărat față de partenerul de viață, vor reevalua trecutul din relație de cuplu și vor încerca să estimeze potențialul viitor din această relație.

Citește și:

Cu alte cuvinte, Capricornii se află într-un moment de cumpănă în care vor decide ce vor face în viitorul apropiat: rămân în această relație și dacă da, cum o pot îmbunătăți ori își vor lua adio, lăsând loc unui nou început.

Capricornii vor fi fermi, hotărâți în deciziile pe care le vor lua și asupra cărora își vor asuma întreaga responsabilitate. Este însă un moment pozitiv dacă privim în ansamblu, căci viața amoroasă a Capricornilor a fost destul de zdruncinată în ultima perioadă de timp. Era și vremea să facă puțină ordine și să clarifice aceste situații care le afectau cu adevărat calitatea vieții.

Nativii singuri vor avea tendința să își facă de cap, să se bucure de toate oportunitățile emoționale și erotice care le iese în cale, deci pentru ei această perioadă este despre experiențe și viață trăită intens și nu despre introspecție și ezitare.

Citește și:

horoscop dragoste septembrie 2022 Foto: Ironika/ shutterstock.com

Horoscopul dragostei Septembrie 2022: zodia Vărsător

Viața amoroasă a nativilor Vărsător se află pe un trend ascendent în ultima perioadă de timp, pe care îl vor continua și în septembrie 2022.

Este o perioadă propice pentru rezolvarea problemelor din cuplu, pentru aprofundarea relației și conectarea cu partenerul de viață. Vărsătorii vor fi mai romantici decât de obicei, mai comunicativi și mai atenți la nevoile partenerului de cuplu, astfel încât au puterea de a readuce armonia în relația lor.

Cei implicați în relații recente se vor gândi serios dacă este cazul să meargă mai departe sau să încheie respectivele relații. Cu alte cuvinte Vărsături vizează rezultatele în ceea ce privește relațiile lor amoroase.

Citește și:

Nativii singuri vor căuta iubirea, însă o vor face cu mare atenție și precauție totodată. Nu se simt dispuși să investească timp și energie doar de dragul distracției sau al unei aventuri. Prin urmare vor trata cu destul de multă seriozitate o posibilă relație pe care o pot începe în această perioadă.

Horoscopul dragostei Septembrie 2022: zodia Pești

În septembrie 2022 Peștii s-ar putea simții pe locul doi în viața de cuplu. Fie partenerul lor de viață este foarte ocupat cu munca, fie sunt alte probleme care duc la petrecerea unui timp prea scurt în doi. Un timp insuficient ca nativii Pești să-și împărtășească iubirea sau ca nevoile lor emoțional să fie acoperirite.

Sfatul astrologului este ca acești nativi să încerce să privească cu maturitate și seriozitate dinamica relației lor și să încerce să ajute partenerul de viață în problemele pe care le întâmpină. Doar lucrând în echipă vor reuși să aibă mai mult timp pentru celălalt și să se reconecteze emoțional.

Citește și:

Nativii singuri își doresc să înceapă o relație bazată în special pe afectivitate, alături de o persoană cu ale carei valori să rezoneze cu adevărat. Nu prea au timp de distracții sau de aventuri, iar mai mult decât atât, nevoile Peștilor în această perioadă sunt legate în special de tandrețe, afectivitate și romantism. Dacă se hotărăsc să înceapă o relație în această perioadă, sunt șanse mari ca aceasta să fie una serioasă, pe termen lung.

Sursa foto articol: Ironika/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc