Setari Cookie-uri

Influenta zodiei parintilor tai asupra ta!

Familia are o importanata covarsitoare in formarea caracterului unui copil, implicit al viitorului adult. Copiii copiaza modele, mama si tata fiind cei mai importanti in acest sens. Cauta zodia mamei tale si tatalui tau si vezi ce ai invatat de la ei:

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro



Familia are o importanata covarsitoare in formarea caracterului unui copil, implicit al viitorului adult. Copiii copiaza modele, mama si tata fiind cei mai importanti in acest sens. Cauta zodia mamei tale si tatalui tau si vezi ce ai invatat de la ei:

Ai un parinte din zodia Berbec

De mic copil ai invatat sa fii competitiv si sa ai curaj. La varsta adulta vrei mereu sa fii primul si sa te afirmi. Ai avut un antrenor demn de luat in considerare in parintele tau din zodia Berbec. I-ai admirat intotdeuna spiritul de initiativa, naturaletea, spontaneitatea, sinceritatea si atitudinea directa. Ai preluat fara sa observi aceste caracteristici. Disponibilitatea ta scazuta fata de compromisuri, precum si increderea foarte buna in sine au fost adugate caracterului tau de catre parintele tau Berbec.

Ai un parinte din zodia Taur

Taurii sunt foarte familisti si ai preluat valorile familiale de la parintele tau din aceasta zodie. Simtul afacerilor si al investitiilor este o calitate ”mostenita” care te ajuta deosebit de mult in viata. Incapatanarea de care dai dovada in situatii potrivnice este semn al educatie primite de la un nativ Taur: ai copiat modelul parintelui tau care se incapatana sa rezolve lucrurile asa cum vrea. Daca mama ta a fost Taur, ai invatat sa gatesti foarte gustos de la ea.

Ai un parinte din zodia Gemeni

Vezi mereu ambele laturi ale unei situatii si iei foarte greu decizii? Vorbesti mult si suprarationalizezi lucrurile? Te consideri superioara din punct de vedere intelectual altor persoane? Este clar ca ai beneficiat de prezenta importanta a unui nativ Gemeni in familia ta. Pui mare accent pe comunicare in relatiile tale cu cei din jur si incerci mereu sa gasesti o logica a ceea ce ti se intampla. Parintele tau gandea atat de logic incat i-ai preluat modelul!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc