Setari Cookie-uri

Influenta zodiei parintilor tai asupra ta!

Familia are o importanata covarsitoare in formarea caracterului unui copil, implicit al viitorului adult. Copiii copiaza modele, mama si tata fiind cei mai importanti in acest sens. Cauta zodia mamei tale si tatalui tau si vezi ce ai invatat de la ei:

Ai un parinte din zodia Rac

Pui mare accent pe suflet, dai dovada de toleranta, intelegere si iertare. Lumea ta emotionala este bogata si te conduci dupa visele si idealurile tale. Inseamna ca ai avut in familie un parinte Rac visator si sensibil care te-a invatat ca viata are profunzimi nebanuite si ca visele trebuiesc urmate. Atasamentul fata de familie si cei dragi (prieteni) este deosebit de puternic si l-ai invatat de la parintele tau din zodia Rac care s-a sacrificat mereu pentru familie.

Ai un parinte din zodia Leu

Desi iti acuzi parintele ca da dovada de incapatanare si orgoliu exagerat in anumite situatii, ai preluat pe deplin aceste caracteristici. Demnitatea ta o aperi intotdeuna, ai o sensibilitate deosebita fata de critica si persoanele din jur nu au curajul sa te contrazica. Optimismul, ambitia si vointa puternica cu care lupti pentru a reputa cat mai multe succese in viata se datoreaza educatiei primite de la un nativ Leu din familia ta!

Ai un parinte din zodia Fecioara

Perfectionismul tau este rodul atentie pe care l-ai primit de la parintele tau din aceasta zodie. Te-a corectat mereu si ti-a pretins ca sa iti faci temele si sarcinile in mod exemplar. Spiritul tau critic, pramatic si atentia la detalii l-ai dobandit ca urmare a discutiilor tale cu un nativ Fecioara din familia ta. Nu te increzi in minciuni frumoase, deoarece de mic copil ai fost invatata sa nu te lasi prada iluziilor.

Ai un parinte din zodia Balanta

Principii, calm, stapanire de sine, respectarea regulilor de bun simt si un comportament civilizat s-a adaugat personalitatii tale daca te-a crescut un nativ Balanta. Ai invatat ca pentru a primi ceva trebuie sa dai altceva in schimb. In copilarie ai fost pedepsita si recompensata in functie de comportamentul tau de catre parintele Balanta. Aplici aceeasi tactica in relatia de cuplu si cu cei din jur. Maturitatea ta si abilitatile de integrare sociala foarte buna sunt rodul educatiei primite de la un nativ Balanta.

Ai un parinte in zodia Scorpion

Daca ai un caracter puternic, o vointa de fier si foarte multe dorinte pe care vrei sa ti le satisfaci (o lista intreaga de ambitii) atunci inseamna ca asupra ta si-a pus amprenta un nativ Scorpion. Ai invatat de la parintele tau sa nu cedezi in situatii adverse si sa reusesti si in cele mai dificile conditii. Ai insusit de la parintele Scorpion abilitati fine de psiholog si de manipulare. Experienta ta din copilarie te face ca sa ai o frica puternica de a nu fi controlata si o dorinta interioara de a controla totul in jurul tau. Motiv pentru care studiezi astrologie, psihologie, ocultism etc.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc