Setari Cookie-uri

Influenta zodiei parintilor tai asupra ta!

Familia are o importanata covarsitoare in formarea caracterului unui copil, implicit al viitorului adult. Copiii copiaza modele, mama si tata fiind cei mai importanti in acest sens. Cauta zodia mamei tale si tatalui tau si vezi ce ai invatat de la ei:

Ai un parinte din zodia Sagetator

Copil mic fiind ai fost fascinata de personalitatea puternica a parintelui tau din zodia Sagetator: stia atat de multe si intotdeuna avea raspuns la intrebarile tale, avea mereu dreptate! La varsta adulta te trezesti in pozitia in care cei din jurul tau iti cer sfaturi si consiliere. Acum tu esti persoana care are mereu dreptate si vrei sa te impui! Ti-ai format propriul set de valori caci asa ai invatat de la parintele tau Sagetator ca se procedeaza in viata pentru a avea rezultate.

Ai un parinte din zodia Capricorn

Ai invatat sa stai pe propriile tale picioare si sa iti asumi diverse responsabilitati de mic copil. Seriozitatea, responsabilitatea si maturitatea ta sunt rodul educatiei severe date de un nativ Capricorn din familia ta. Ai invatat sa nu te plangi, sa nu te lamentezi ci sa inaintezi cu rabdare si perseverenta in directia ambitiilor tale. O anumita rezerva fata de oameni ai invatat de la parintele tau din aceasta zodie.

Ai un parinte din zodia Varsator

Respecti independenta altora si ceri libertate multa in cuplu? Nu este de mirare daca ai avut un parinte Varsator! Spiritul tau de observatie deosebit de bun si capacitatea de a intelege psihologia umana este rodul discutiilor tale din familie. Ironia ta fina este copiata dupa model Varsator! O doza de detasare si foarte mult spirit rebel ai invatat de la acesta!

Ai un parinte din zodia Pesti

Credinta ta in lumea spirituala este puternica din cauza educatiei primite de la un nativ Pesti. Ai fost inspirata ca sa iti urmezi idealurile, sa cauti marea iubire, sa muncesti ceea ce iti place si sa crezi in ceva superior. Filosofezi foarte mult, deoarece parintele tau Pesti te-a facut sa privesti viata cu mult mai profund si sa iti pui intrebari! Simtul estetic si inclinatiile tale artistice au fost dezvoltate si incurajate de acest parinte.


Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc