Horoscop 2023 zodia Varsator: Dragoste, prieteni, familie

Și în ceea ce privește dragostea Vărsătorii sunt avantajați în 2023. În primul trimestru al anului aceștia sunt romantici, sunt cuceritori și șarmanți, bucurându-se de un sex-appeal și un magnetism aparte. Cei care se află deja într-o relație vor reuși să reaprindă pasiunea în cuplu și să rezolve o serie de probleme care apăruseră tocmai pe fondul slăbirii atașamentului din relație. Retail jobs

Din al 2-lea trimestru al lui 2023, schimbările pe care Vărsătorii încep să le implementeze vor avea ecou și în relațiile lor. Nativii vor fi determinați să își reevalueze relația de cuplu, dar și prieteniile pe care le au ori conexiunile cu membrii familiei. Este posibil să constate că au nevoie de schimbări și în planul relațiilor și vor avea toate resursele necesare pentru a lua deciziile bune pentru ei.

Tocmai de aceea relațiile șubrede se vor sfârși și în acest an, lăsând Vărsătorului libertatea da începe o nouă relație în care să se regăsească. Unele prietenii se pot schimba și ele, iar Vărsătorii pot restabili un nou tip de relații cu membrii familiei. Toate aceste schimbări sunt realizate sub umbrela responsabilității și a armoniei, a dreptății și a sincerității. Vărsătorii nu vor face compromisuri din milă sau din confort, dacă au ajuns la concluzia că o anumită decizie este mai bună pentru toți, chiar dacă este și cea mai incomodă și greu de acceptat.

Dacă relația de cuplu pe care o au este una sănătoasă, aceasta va trece la un alt nivel în 2023. Această evoluție în relație se datorează faptului că Vărsătorii vor lua anumite decizii care vor construi noi stâlpi de rezistență în relația lor. Unii se pot căsători, alții se pot muta într-un alt oraș sau altă țară, alții pot lua decizii cu privire la copii, iar alții pur și simplu vor modifica stilul de viață din cuplu într-unul mult mai bun și benefic pentru ambii parteneri.

Nativii singuri au toate șansele să cucerească multe inimi în 2023. Vărsătorii vor fi văzuți de cei din jur ca oameni frumoși și optimiști, atrăgători și puternici, hotărâți și plini de succes. Vărsătorilor le va fi foarte ușor să rămână în centrul atenției în acest an și nu le va fi greu să facă unele cuceriri. Pentru că au ieșit din strânsoarea lui Saturn, Vărsătorii se vor simți liberi, iar unii dintre ei pot trece prin mai multe relații în acest an, în timp ce alții se pot îndrăgosti nebunește și vor încerca să construiască o relație de lungă durată.

Indiferent pe ce cale vor merge nativii singuri ori cei care sunt deja implicați într-o relație, cert este că în 2023 planul dragostei va fi foarte bogat și efervescent.

Sursa foto: Ironika/ shutterstock.com

Vizionare placuta

123

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: