Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiile si zonele erogene

Te pregatesti pentru o intalnire pasionala cu persoana de care iti place mult si vrei sa faci o impresie deosebita, ca sa nu te mai poata uita? Doresti sa revitalizezi viata sexuala a cuplului vostru?

Zodia Gemeni (si Venus in Gemeni)

Zona erogena: Mainile si degetele de la mana. In timp ce flirtati cu acest nativ, puneti intamplator mana pe mana lor, o sa vedeti cum vor tresari de placere la acest gest.

Zodie de aer: simtul cel mai dezvoltat: auditiv. Are nevoie de stimulare auditiva prin muzica, tonul vocii care sa fie sexy, fosnetul valurilor marii, cuvinte de dragoste, conversatii erotice prin telefon; foarte important este tonul vocii cu care i se vorbeste si cu care i se fac avansurile erotice (nu atat ”ce” i se spune cat ”cum” i se spune). O muzica bine aleasa va creea atmosfera care sa ii seduca!

Zodia Rac (si Venus in Rac)

Zodie de apa: simtul cel mai dezvoltat: gustativ. Pieptul/sanii. Barbatii din aceasta zodie sunt excitati de femeile cu sanii mari. Femeile Rac acorda mare atentie sanilor lor. Atingerile pe piept/sani sunt cele cu care le cuceriti sufletul.

Simtul cel mai dezvoltat: gustativ. Are nevoie de stimulare gustativa prin mancaruri cu gusturi diverse si rafinate, jocuri erotice cu diverse alimente (ciocolata, miere). Foarte important gustul pe care il simte cand se saruta (este bine sa faceti o vizita la dentist inainte sa va sarutati cu acesti nativi, dar si sa vedeti ce alimente consumati inainte de intalnirea cu ei). Ii place sa exploreze cu buzele si cu limba corpul persoanei iubite (atentie deci la igiena personala ca sa nu faceti o impresie neplacuta acestor nativi).

Zodia Leu (si Venus in Leu)

Zona erogena:
Parul si spatele. Femeile din aceasta zodie acorda mare atentie ingrijirii parului lor si coafurii. Atat femeile cat si barbatii sunt excitati cand persoana iubita se joaca cu degetele in parul lor. Un masaj senzual pe spate este un alt mod excelent de a-i excita.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc