Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiile si zonele erogene

Te pregatesti pentru o intalnire pasionala cu persoana de care iti place mult si vrei sa faci o impresie deosebita, ca sa nu te mai poata uita? Doresti sa revitalizezi viata sexuala a cuplului vostru?

Zodie de foc: simtul cel mai dezvoltat: vizual. Are nevoie de stimulare vizuala fiind tot semn de foc, prin jocuri erotice, lumanari, focul din semineu. Foarte important in stimularea sa erotica aspectul fizic exterior, imbracamintea sexy si provocatoare, in cazul femeilor rujul, fotografii erotice, filme erotico-sexuale, expresia placerii pe fata persoanei iubite in timpul actului sexual.

Zodia Fecioara (si Venus in Fecioara)

Zona erogena: Buricul si soldurile. Femeile din zodia Fecioara sunt cele mai tentate sa poarte piercing in zona buricului. Saruturile in aceasta zona ii excita.

Zodie de pamant: simtul cel mai dezvoltat: olfactiv. Are nevoie de stimulare olfactiva prin parfumuri fine, pentru femei mirosul florilor, diferite mirosuri care ii starnesc, de exemplu: fanul proaspat cosit, flori de primavara, un parfum anume; foarte important este mirosul corpului partenerului(ei), al parului partenerei; Este bine sa planificati o intalnire unde sunt mirosuri placute in mediul inconjurator.

Zodia Balanta (si Venus in Balanta)

Zona erogena: Fesele. Femeile din zodia Balanta acorda mare atentie posteriorului lor si sunt atente la kilogramele care se depun in aceasta zona, deoarece este zona lor erogena. Atingerile pe aceasta zona ii excita. Barbatii Balanta sunt excitati de pozitii sexuale in care pot sa vada fesele partenerei.

Zodie de aer: simtul cel mai dezvoltat: auditiv. Are nevoie de stimulare auditiva prin muzica, tonul vocii care sa fie sexy, fosnetul valurilor marii, cuvinte de dragoste, conversatii erotice prin telefon; foarte important tonul vocii cu care i se vorbeste si cu care i se fac avansurile erotice (nu atat ”ce” i se spune cat ”cum” i se spune). O muzica bine aleasa va creea atmosfera care sa ii seduca!

Zodia Scorpion (si Venus in Scorpion)

Zona erogena: organele sexuale. Sunt cel mai excitati de privirile indiscrete in zona sexului lor si de alte sugestii erotice directe cu privire la organele lor sexuale. Lenjeria sexy este foarte importanta pentru ei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc