Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiile si zonele erogene

Te pregatesti pentru o intalnire pasionala cu persoana de care iti place mult si vrei sa faci o impresie deosebita, ca sa nu te mai poata uita? Doresti sa revitalizezi viata sexuala a cuplului vostru?

Zodia Varsator (si Venus in Varsator)

Zona erogena:
gambele picioarelor. Picioarele frumoase sunt favoritele lor. Femeile Varsator sunt seduse de atleti si sportivi, iar barbatii Varsator de dansatoare, tenismene, care au gambe foarte frumoase.

Zodie de aer: simtul cel mai dezvoltat: auditiv.
Are nevoie de stimulare auditiva prin muzica, tonul vocii care sa fie sexy, fosnetul valurilor marii, cuvinte de dragoste, conversatii erotice prin telefon; foarte important tonul vocii cu care i se vorbeste si cu care i se fac avansurile erotice (nu atat ”ce” i se spune cat ”cum” i se spune). O muzica bine aleasa va face atmosfera care sa ii seduca!

Zodia Pesti (si Venus in Pesti)

Zona erogena: talpa piciorului si gleznele. Masajul talpii picioarelor ii introduce intr-o stare foarte senzuala. Bijuteriile purtate in jurul gleznelor li se par deosebit de sexy.

Zodie de apa: simtul cel mai dezvoltat: gustativ. Are nevoie de stimulare gustativa prin mancaruri cu gusturi diverse si rafinate, jocuri erotice cu diverse alimente (ciocolata, miere). Foarte important gustul pe care il simte cand se saruta (este bine sa faceti o vizita la dentist inainte sa va sarutati cu acesti nativi, dar si sa vedeti ce alimente consumati inainte de intalnirea cu ei). Ii place sa exploreze cu buzele si cu limba corpul persoanei iubite (atentie deci la igiena personala ca sa nu faceti o impresie neplacuta acestor nativi).


Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc