Setari Cookie-uri

FAZELE LUNII ȘI INFLUENȚA SELENICĂ DIVINĂ ASUPRA DESTINULUI NOSTRU

La fel cum fazele Lunii influențează mareele, așa ne influențează și drumul sufletului nostru în momentul în care ne naștem. Astrul nocturn divin are o putere formidabilă asupra stabilirii karmei și destinului nostru în această viață. În acest articol vom explora fiecare dintre cele 8 faze ale lunii și vom afla cum ne influențează personalitatea și destinul.

Cele 8 faze ale lunii sunt în ordine: Luna Nouă, Semiluna în Creștere, Primul Pătrar, Luna Convexă (când mai mult de jumătate din suprafața lunii este luminată), Luna Plină, Luna Difuză (când suprafața luminată a lunii începe să scadă), Ultimul Pătrar și Semiluna în Descreștere (cunoscută și ca Luna Calmă sau Luna Balsamică).

Dacă vrei să afli sub ce faza a lunii te-ai născut, poți afla aici sau aici.

DESTINUL CELOR NĂSCUȚI SUB O LUNĂ NOUĂ

Luna Noua este cea mai întunecată faza a astrului celest. Este în aliniament perfect cu Soarele și dă vieții un start proaspăt. Este o pagină albă care așteaptă să fie scrisă. Cei născuți sub Luna Nouă manifestă tot ce își doresc foarte ușor și pare că sunt foarte norocoși. Singura lor limită este propria imaginație. Tot ce gândesc se materializă, oricât de nerealist li s-ar părea celorlalți. Soarta celor născuți sub Lună Nouă este să se lase inspirați și să inspire la rândul lor, să creeze și să aducă inovație în orice domeniu ar activa.

Citește și:

Sunt personalități puternice, uneori foarte excentrice. Au o inocență care amintește de cea a copiilor, se minunează și apreciază fiecare lucru mărunt. Vor lăsa impresia că dau pe afară de idei noi până în punctul în care le va fi greu să-și păstreze energia și încântarea. Vor reuși să-și împlinească cu ușurință fiecare vis și să-și întreacă toate așteptările. Sunt persoane curioase, spontane și impulsive, tocmai că simt darul natural pe care îl au. Oricât de întunecată ar fi o situație, oamenii născuți sub o Lună Nouă vor reuși să întoarcă situația în favoarea lor. Sunt persoane versatile care se reînnoiesc mereu și care adoră să încerce mereu noi experiențe și să descopere noi locuri.

Citește și:

DESTINUL CELOR NĂSCUȚI SUB SEMILUNA ÎN CREȘTERE

Persoanele născute sub această fază lunară sunt o personificare a entuziasmului și sunt foarte ambițioase. Destinul lor este să se dezvolte continuu, să experimenteze și încerce mereu provocări din ce în ce mai complexe. Obstacolele din viață sunt doar teste care îi vor dezvolta și mai mult. Sunt făcuți să își îndeplinească visul după ce au construit un plan foarte bun pentru dezvoltarea acestuia. Sunt intrigați de oameni interesanți de la care au constant ce învăța.

Sunt plini de energie tânără și proaspătă și reușesc să vadă viața în nuanțe de roz. Sunt foarte atașați de zona lor de confort și lecția din aceasta viața va fi depășirea aceștia. Au calitățile unui diamant în curs de șlefuire și reușesc să se ridice înapoi foarte repede după orice cădere. Sunt pasionați de progres și va trebuie să se obișnuiască cu disconfortul, cu independența și cu riscurile ca să devină un magnet al dezvoltării și oportunității.

Citește și:

DESTINUL CELOR NĂSCUȚI SUB PRIMUL PĂTRAR

Cel mai bun cuvânt care le poate descrie întregul destin și întreaga personalitate a celor născuți în noaptea Primul Pătrar al Lunii este tenacitatea. Sunt persoane care-și ascultă instinctul și preferă să se asigure că fiecare alegere pe care o fac le va aduce securitate emoțională. Se ghidează în viața cu mai mult deliberare decât alții și sunt conștienți de prezența celui de-al șaselea simț și de energia lor. Obstacolele din viața lor au ca rezultat de foarte multe ori redirecționări pe cel mai bun drum al destinului și îi ajută mereu să reevalueze fiecare situație și cum se pot integra mai bine în contextul apropiat.

Sunt oameni care se adaptează foarte ușor, iar flexibilitatea le aduce binecuvântări. Este foarte important să nu sară la concluzii pripite sau să ia decizii impulsive pentru ca este foarte posibil să le regrete mai târziu. Sunt foarte productivi, identifică cu ușurință problemele, dar sunt nerăbdători și nu pot sta într-o stare pasivă. Doresc să facă întotdeauna câte ceva și să fie apreciați de alții pentru reușitele lor. În această viața este foarte important să devină maeștri ai artei așteptării și să echilibreze momentele pasive cu cele foarte active ca să nu se suprasolicite și să-și piardă sclipirea interioară.

Citește și:

    DESTINUL CELOR NĂSCUȚI SUB LUNA CONVEXĂ

    Karma le va aduce multe distrageri exterioare. Procesul de analiză, prevenire și anticiparea tuturor variantelor posibile le va fi benefic. Sunt foarte buni în procesarea informațiilor și integrarea acestora în situațiile din jurul lor. Destinul lor este să rezolve probleme, să devină ghizi sau consultanți spirituali. Sunt persoane cu un simț de răspundere rafinat. Viața lor funcționează „din aproape în aproape”. Fiecare decizie din viitorul apropiat influențând o alta din cel îndepărtat ca într-un joc de domino. Strălucirea viitorului îi învăluie, dar nu trebuie să uite de frumusețea prezentului. Hrănirea sufletului cu dragoste și plăcere este esențială pentru împlinire.

    Citește și:

      Sunt pe punctul de a avea o renaștere spirituală și de a atinge un climax emoțional. Știu cum să acționeze în fiecare situație pentru cele mai optime rezultate și pare că au adunat înțelepciune din viețile trecute. Sunt foarte grijulii, atenți și calmi. Sunt foarte iubitori și foarte buni protectori, legând prietenii și relații cu alți oameni destul de ușor. Din păcate, sunt perfecționiști și vor trebui să învețe că perfecțiunea poate fi cu greu atinsă și că nu trebuie să fie atât de duri cu propria persoană. Întotdeauna va fi loc pentru mai mult și tocmai acest lucru face viața atât de frumoasă.

      DESTINUL CELOR NĂSCUȚI SUB LUNA PLINĂ

      Luna Plină aduce împlinire, reușite și finalizări. Personale născute sub această faza a lunii, strălucesc și destinul lor este să-și atingă potențialul la cel mai înalt nivel. Sunt conectați la ritmul lumilor, atât la cea exterioară, cât și la cea interioară. Au un simț grozav al adevărului și nimic nu le rămâne ascuns. Fiecare zi a lor este o zi plină de aventură în care joacă mereu rolul principal. Luptă întotdeauna pentru ce-și doresc și țin cu dinții de crezurile lor. Nu pot fi ușor influențați, în schimb pot dărui foarte ușor lumină celor din jurul lor. Au personalități unice și magnetice care vor atrage mulți oameni.

      Citește și:

        De asemenea, au și foarte multe interese și hobbyuri. Este foarte posibil să se afle în contradictoriu: între dorințele minții (ceea ce cunosc a fi logic) și dorințele inimii care le vor unge sufletul și le vor bucura copilul interior. Acest lucru îi va face să pară nehotărâți. Sunt ușor de citit, purtându-și toate emoțiile pe față și pot deveni ușor muzele unor artiști. Cu toate acestea, uneori pot cădea prada nehotărârii. De asemenea, persoanele născute sub Lună Plină sunt imprevizibile, detaliu care îi va intriga și mai mult pe oamenii din jurul lor. În alte situații, care necesită mai multă seriozitate sau responsabilitate, vor părea nestatornici sau chiar cu două fețe. Nu trebuie niciodată să-și inhibe trăirile emoționale, deoarece le va cauza mai multe probleme decât se rezolve.

        DESTINUL CELOR NĂSCUȚI SUB LUNA DIFUZĂ

        Personalele născute sub această faza lunară sunt înconjurați de o aură filosofică și gânditoare. Sunt ghidați de două verbe: a înțelege și a explica. Au o putere intelectuală incredibilă și sunt predispuși la foarte mulă reflecție asupra propriei persoane și a trăirilor lumii interioare. Sunt înțelepți dincolo de vârstă. Sunt foarte buni sfătuitori în ceea ce privește probleme sufletești și observă foarte bine comportamentul uman. Sunt binecuvântați cu darul norocului și al oportunităților, cât timp își cunosc nevoile și își ascultă inima. Învață repede din greșeli.

        Au un potențial pentru succes în orice context și sunt persoane deschise cărora le place să aline durerea altora. Se pot transforma foarte ușor și culeg roadelor sufletului lor. Uneori, alții vor considera că fac pe deștepții mai mult decât este cazul, deși intenția lor este să împărtășească cu lumea înțelepciunea și perspectiva lor. Vor fi acuzați că se cred superiori, iar unii oameni se vor supăra foarte ușor dacă cei născuți sub Luna Difuză vor începe să le țină o predică. Cheia spre o viața armonioasă va fi să învețe să ofere sfaturi doar atunci când le sunt cerute în mod explicit și că dacă oamenii vin la ei cu o problemă, uneori au nevoie doar să fie ascultați, nu să primească și o soluție.

        DESTINUL CELOR NĂSCUȚI SUB ULTIMUL PĂTRAR

        Destinul celor născuți sub ultimul pătrat al Reginei Nopții va fi întotdeauna influențat de puterea lor de iertare și uitare. Compasiunea și empatia le va fi ghidul în această viață. Realitatea lor va avea multe straturi și va fi în puterea lor să le integreze corect complexitatea în sufletul lor. Se vor simți în mod constant ca la o cotitură de drumuri, iar reflecția și analiza îi va ajuta în procesul de alegere. Trebuie să păstreze întotdeauna loc de lumină în sufletul lor și să nu devină pradă sentimentelor răzbunătoare care le vor întuneca mintea și îi vor abate de la drumul pregătit de Univers.

        Sunt oameni foarte potriviți pentru funcțiile cu responsabilitate foarte mare și vor putea să găsească soluțiile finale în cazuri care păreau imposibile de rezolvat. Se atașează puternic de lucruri, locuri și oameni. Sunt loiali și devotați, deși se vor dezvolta mai repede decât oamenii din jur pe care îi vor lăsa în urma. Atașamentul față de trecut poate diminua strălucirea și frumusețea prezentului. Sunt predispuși să analizeze excesiv trecutul și acest lucru le va aduce răni sufletești și le va afecta sănătatea mintală. Lecția lor karmică este că trebuie să lase trecutul în urmă și să privească spre viitor. Atât viitorul, cât și prezentul merită fascinația și atenția lor deplină.

        DESTINUL CELOR NĂSCUȚI SUB SEMILUNA ÎN DESCREȘTERE

        Luna Calmă sau Luna Balsamică sunt născuți sub semnul anticipării și al așteptării. Oportunitățile de reinventare vor fi des întâlnite în destinul acestor persoane. Sunt cameleonici și se bucură de cercurile restrânse, deoarece sunt foarte predispuși să absoarbă energiile din mediul lor înconjurător. Sunt foarte empatici și foarte conectați la curenții emoționali ai celorlalți. Sunt conectați mereu la latura spirituală a lumii, chiar dacă nu sunt conștienți de acest lucru.

        Din păcate, sunt predispuși să se subestimeze și să nu-și aprecieze corect adevărata valoarea, ceea ce îi va face să pice în capcana unor relații sau grupuri toxice. Au o memorie grozavă și o imaginație foarte bogată. Pot avea talente oculte, să fie atrași de tarot și astrologie, și să aibă o intuiție mult mai dezvoltată. Sunt foarte buni în arta prezicerii. Sunt iubitori de artă și literatură cu subiecte profunde, precum dramele de familie sau reflecția asupra condiției umane. Din acestea, își hrănesc curiozitatea și îți dezvoltă intuiția asupra acțiunilor umane. Dintre toți, sunt persoanele cel mai greu de citit, păstrând un aer constant de mister, iar prezența lor aduce o stare de pace, perfectă pentru vindecare și regenerare. Viziunea și sfaturilor lor vor fi întotdeauna apreciate, chiar dacă aerul boem și șamanic va ține multe persoane la distanță.

        foto:Evgeniyqw/shutterstock

        Vizionare placuta


        Kudika
        29 Iunie 2023
        Echipa Kudika
        Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

        Ti-a placut acest articol?

        Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


        Horoscop Kudika

        Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

        Alege zodia care te intereseaza:

        Vreau notificariNu, multumesc