Setari Cookie-uri

Cele 2 zodii luminate. Reflecția cuplului primordial ceresc

Soarele și Luna sunt eternul cuplu divin, care veghează întreaga lume încă de la începuturi. Soarele binecuvântează, oferă dragoste, viață și căldură, iar Luna îngrijește, ne oferă înțelepciune și ne alină singurătatea. În armonie divină, au grijă de sufletul și corpul nostru și ne hrănesc cu înțelepciunea lor. Zodiile conduse de influența Soarelui și a Lunii sunt binecuvântate, supranumite LUMINATELE.

Nativii născuți în zodiile Racului și Leului sunt reflecția cuplului universal și sunt înzestrați cu daruri cerești, căpătând o aură distinctă nemaiîntâlnită la alte semne din zodiac. Spiritele lor nobile ne ridică și ne inspiră.

Zodia Racului se află sub protecția divină a Lunii și, întocmai ca regina nopții, emite o lumină blândă și misterioasă.

Aceștia manifestă cu măiestrie darul de a percepe și de a reflecta emoțiile celor din jur. Sunt persoanele călăuze care ne ghidează în întuneric, care ne ascultă și ne îmbrățișează în brațele lor protectoare. Intuiția lor provine din puterea pură a Lunii, care le mângâie sufletul și îi ghidează întotdeauna sincer. Capabili să resimtă vibrațiile subtile ale Universului, Racii joacă întotdeauna rolul ghidului subconștient, al mentorului și al protectorului. Manifestă cu ușurință dragostea și compasiunea, conectându-se cu rădăcinile ancestrale și îngrijind mediile familiare. Persoanele din jur simt în subconștient puterea divină a Racului și sunt atrași de aceasta. Această luminozitate a personalității Racului atrage uneori și persoane necinstite care vor să profite de înzestrarea, de bunătatea și puterea vindecătoare divină a acestora.

Citește și:

Lumina Racilor oferă claritate și înțelegere și sunt persoanele care reușesc să ne fie alături în cele mai întunecate momente ale vieții.

Ne alungă frica și ne ajuta să ne procesăm emoțiile. Totodată puterea divină a Lunii îi ajută să recunoască intențiile altora și îi conectează la energia feminină primordială, protectoare a celor vulnerabili și dăruitoare de viață.

Întocmai ca fazele Lunii, Racul este schimbător, emoțiile sale aflând-se mereu în flux. Motivația sa este strâns legată de faza în care se află Luna în fiecare perioadă. Noaptea este cea mai bună perioadă pentru un Rac să-și încarce bateriile, mai ales dintr-o cameră în care bate lumina blândă a Lunii.

Soarele binecuvântează zodia Leului cu o strălucire orbitoare, oferindu-le o energie vibrantă și o prezență impunătoare.

Leul emană o aură caldă și magnetică în jurul său. Spiritul său oferă inspirație și motivație, dorind să strălucească și să îi învăluie în lumină și succes pe toți cei din jurul lor. Sub influența Soarelui, Leii se bucură întotdeauna de recunoaștere pe toate planurile și au o vibrație spirituală înaltă. Inițiativele și proiectele lor sunt întotdeauna un succes. Sunt lideri carismatici, cu o uriașă încredere în sine, dar și în forțele celorlalți, oferind siguranță și optimism. Leii, sub protecția divină a Soarelui sunt meniți să-și manifeste creativitatea și să-și onoreze autenticitatea.

Citește și:

Lumina Soarelui cu care au fost binecuvântați nu ar trebui respinsă și nici ascunsă.

Nativii zodiei Leu sunt meniți să fie în rolul principal și să ofere celorlalți darurile cu care au fost înzestrați, să le ofere bucurie, optimism și loialitate.

Pasiunea, curajul și îndrăzneala îi face remarcați de toată lumea și sporesc atribuțiile pozitive ale energiei masculine universale.

Zodiile luminate în dragoste

Bineînțeles, în dragoste, o relație cu una dintre aceste zodii este învăluită într-o aură protectoare a luminii divine. De aceea, foștii parteneri cu aceste semne zodiacale lasă o amprentă mai puternică asupra noastră.

Racii sunt romantici înrăiți și se lasă ghidați de intuiție și de conexiunile emoționale profunde. Prin puterea Lunii, ei pot citi sufletul partenerului lor și pot crea un spațiu sacru al iubirii și compasiunii. Pe de altă parte, Leii aduc în relații pasiunea arzătoare și iubirea puternică. Prin puterea Soarelui, ei înțeleg că dragostea este o forță divină ce trebuie să fie împărtășită cu generozitate și noblețe.

Citește și:

În cazurile în care un partener este născut sub zodia Racului, iar celălalt este născut în Leu, relația lor ia foarte rapid amploare și dă naștere unei eliberări de energii în jur. Cuplul format dintr-un Rac și un Leu poate deveni o alianță spirituală puternică, în care sufletele lor se unesc și își completează reciproc în călătoria lor astrală prin labirintul vieții, oferind și altora din jurul relației posibilitatea de evoluție spirituală și luminându-le calea.

Cele două zodii sunt întotdeauna afectate de sezonul eclipselor cel mai mult, dar și de zilele și nopțile înnorate în care corpurile cerești nu sunt vizibile.

sursa foto: pixabay.com

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2023
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc