Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiacul egiptean si puterile paranormale

In zilele noastre abilitatile paranormale sunt un lucru rar, din cauza faptului ca oamenii nu si le dezvolta. Toti oamenii au anumite inzestrari speciale. Egiptul antic a cunoscut o deosebit de frumoasa dezvoltare spirituala, in perioada faraonilor, cand aceste abilitati erau folosite si cunoscute. Daca in mod constant iti dezvolti inteligenta, este momentul sa acorzi atentie si dezvoltarii fortelor latente care se afla in tine. Afla in ce zodie egipteana te-ai nascut si ce inzestrari parapsihice ai putea sa iti dezvolti:

MOUT

Ianuarie 22 - 31, Septembrie 8 – 22;

Mout, adorata in Teba, este o zeita feroce, cu o foarte mare putere. Forma sacra a zeitei Mout este semiluna. Cei nascuti sub semnul acestei zeite sunt secretosi si melancolici, privind viata adesea dramatic. Intelepciunea lor este evidenta. Telekinezia (capacitatea de a misca obiecte de la distanta cu puterea gandului, a vointei) face parte din abilitatile speciale ale acestor oameni. Pentru cei care doresc sa isi dezvolte puterile, se recomanda la inceput exericitiile de concentrare asupra obiectelor mai usoare.


GEB

Februarie 12 - 29, August 20 – 31;

Ca zeu al Pamantului, Geb a fost deseori portretizat stand pe pamant si uneori i s-a dat si culoarea verde, de la plantele care izvorasc din corpul sau. Puterea celor nascuti in aceasta zodie este cea a materializarii. Este greu de crezut ca veti atinge rapiditatea de a materializa lucruri a initiatilor din Egiptul antic, insa legea atractiei este baza de pornire pentru invatacei, pe care puteti sa o exersati. Daca va focalizati intens asupra unui lucru, mai devreme sau mai tarziu va apare in viata voastra.

OSIRIS

Martie 1 - 10, Noiembrie 27 - Decembrie 18;

Osiris este cunoscut in egiptologie ca zeu al resurectiei, al lumii subterane si judecator al mortilor. Este totodata simbol al vietii eterne. Nativii din zodia Osiris sunt persoane cu verticalitate, pentru care adevarul este foarte important. Abilitatea lor speciala este denumita bilocatie: capacitatea de a fi in doua locuri sau mai multe deodata. Aproape deloc cunoscuta aceasta abilitate la cei nascuti in era noastra, ei pot avea insa des sentimentul ciudat de deja-vu: ”Am mai fost aici!”

ISIS

Martie 11 - 31, Octombrie 18 - 29, Decembrie 19 – 31;

Isis este arhetipul feminin al creatiei, zeita fertilitatii si a maternitatii. O neobosita sursa de regenerare si de profunda compasiune, imaginea zeitei Isis este deseori asociata celor 2 simboluri crucea si scanteia, semnificand perpetuarea originilor si a descendentilor. Nativii nascuti sub acest semn au puteri deosebite de vindecator. Multi dintre ei isi descopera abilitatea si devin bioenergeticieni. Puteti incepe sa va descoperiti acest talent prin aplicarea de pase magnetice (tineti mana la o distanta de 10 cm) asupra zonei dureroase.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc