Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiacul egiptean si puterile paranormale

In zilele noastre abilitatile paranormale sunt un lucru rar, din cauza faptului ca oamenii nu si le dezvolta. Toti oamenii au anumite inzestrari speciale. Egiptul antic a cunoscut o deosebit de frumoasa dezvoltare spirituala, in perioada faraonilor, cand aceste abilitati erau folosite si cunoscute. Daca in mod constant iti dezvolti inteligenta, este momentul sa acorzi atentie si dezvoltarii fortelor latente care se afla in tine. Afla in ce zodie egipteana te-ai nascut si ce inzestrari parapsihice ai putea sa iti dezvolti:

THOTH

Aprilie 1 - 19, Noiembrie 8 – 17;

Thoth se remarca in fata tuturor celorlalti zei ai Egiptului antic prin capacitatea sa de comunicare, pe care o imparte cu toate fiintele de pe malurile Nilului. Nativii din aceasta zodie sunt entuziasti si intreprinzatori. Clarauzul este puterea lor paranormala: capacitatea de a primi idei si raspunsuri la orice intrebare din lumea de dincolo. Nativii din aceasta zodie, cand au nevoie de ajutor, primesc mereu raspuns la intrebarile lor prin intuitie sau vise premonitorii. Nu intotdeuna asculta aceste mesaje, care li se par adesea ciudate, din cauza prejudecatilor perioadei in care traim. Pot fi foarte buni tarotologi, dupa ce ajung la un grad de maiestrie in a asculta mesajele venite din lumea spirituala.

HORUS

Aprilie 20 – Mai 7, August 12 – 19;

Horus, a fost venerat in Egiptul antic ca fiind zeul ordinii si dreptatii. Inteligenta, dorinta de a invata tot si vointa caracterizeaza nativii din zodia lui Horus. Dedublarea astrala, capacitatea de a iesi din corpul fizic in lumea astrala, este abilitatea acestor persoane. In fazele latente, acesti nativi experimenteaza sentimentul ciudat de a fi langa pat dimineata, uitandu-se la ei insisi, cand inca dorm. Doar fractiuni de secunda, pana corpul astral cu cel fizic se uneste si persoana se trezeste la sunetul ceasului desteptator. Exersand zilnic tehnicile de relaxare, acesti nativi vor putea atinge stadiul de dedublare astrala constienta.

ANUBIS

Mai 8 - 27, Iunie 29 - Iulie 13;

In desfasurarea procesiunii funerare, mumia era intampinata de catre Anubis, care sta in picioare langa Cartea Mortilor. Zeul este vazut stand langa mumia asezata pe catafalc si intinzandu-si mainile protectoare asupra ei. Nativii din zodia lui Anubis, sunt persoane cu o profunzime psihologica deosebita. Ei sunt atrasi de misterele vietii si ale mortii si adesea cred in reincarnare. Abilitatea acestor nativi este clarviziunea, cu specificul de a vedea vietile anterioare ale lor si a celor din jur. In faza latenta, foarte des le apar acestor nativi franturi din viata lor anterioara in vise si prin diverse presimtiri, iar pe masura ce isi dezvolta abilitatea, pot vedea lucrurile tot mai clar.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc