Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiacul egiptean si puterile paranormale

In zilele noastre abilitatile paranormale sunt un lucru rar, din cauza faptului ca oamenii nu si le dezvolta. Toti oamenii au anumite inzestrari speciale. Egiptul antic a cunoscut o deosebit de frumoasa dezvoltare spirituala, in perioada faraonilor, cand aceste abilitati erau folosite si cunoscute. Daca in mod constant iti dezvolti inteligenta, este momentul sa acorzi atentie si dezvoltarii fortelor latente care se afla in tine. Afla in ce zodie egipteana te-ai nascut si ce inzestrari parapsihice ai putea sa iti dezvolti:

SETH

Mai 28 - Iunie 18, Septembrie 28 - Octombrie 2;

Seth intruchipeaza fortele potrivnice care aduc marea schimbare. Nativii nascuti sub semnul lui Seth doresc schimbarea si cauta in permanenta integritatea. Vor pune in practica multe lucruri din domeniul paranormalului. Vor obtine insa rezultate deosebite in domeniul hipnozei si sugestiei. Isi pot folosi abilitatile de hipnotizatori ca psihologi si medici, in tratarea diverselor probleme a pacientilor cu ajutorul hipnozei. Pentru nativi care doresc sa isi dezvolte abilitatea, se recomanda sa inceapa cu exercitii de concentrare, precum si cu cele de autosugestie.

BASTET

Iulie 14 - 28, Septembrie 23 - 27, Octombrie 3 – 17;

In Egiptul antic pisicile erau adorate ca animale sacre. Bastet era zeita egipteana a pisicilor, femeilor si copiilor. Acesti nativi au o intuitie deosebit de rafinata. Ei pot sa prevada viitorul si sa prezica diverse evenimente cu precizie. In faza latenta, acesti nativi au intuitii bune pe care le folosesc in afaceri sau in relatiile cu cei din jur: ei stiu ca persoana X va face acel lucru, chiar daca nu reusesc sa isi explice de ce simt asa. Daca acorda atentie acestor flash-uri, atunci vor reusi prezica evenimentele cu o tot mai mare acuratete.

SEKHMETT

Iulie 29 - Auust 11, Octombrie 30 - Noiembrie 7;

Sekhmet este in mod curent infatisata ca o femeie cu cap de leu. Nativii sunt telepati, buni observatori ai realitatii. Sunt dotati cu o gratie maiestuoasa si dragostea fata de frumos ii apropie de natura. Telepatia, capacitatea de a comunica mental cu alte persoane prin imagini si sunete, este puterea lor speciala. Acesti nativi experimenteaza des situatii in care gandesc la fel cu persoanele dragi si spun deodata aceleasi cuvinte. Prin exercitiu, aceasta abilitate o pot dezvolta catre maiestrie.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc