Setari Cookie-uri

Din misterele astrologiei ezoterice: Karma de agresivitate

Exista 3 categorii de karma negativa: de atasament, de ignoranta, dar numai cea de agresivitate este mai cunoscuta. Afla acum din misterele astrologiei ezoterice.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro


Exista 3 categorii de karma negativa: de atasament, de ignoranta, dar numai cea de agresivitate este mai cunoscuta. Afla acum din misterele astrologiei ezoterice.

Karma de agresivitate este cea mai usor de recunoscut de catre oamenii obisnuiti. Unde unul din parteneri tipa, acolo va exista cearta. Un copil care creste in bataie, va tinde sa perpetueze comportamentul agresiv. Un comportament agresiv, atrage dupa sine o reactie la fel de agresiva. Cand o persoana te ataca, automat simti nevoia sa te inarmezi pentru a lupta pentru dreptatea ta. O tara care este atacata cu forte armate, va trebui sa isi ridice barbatii la lupta. Agresivitatea duce la agresivitate si la suferinta.

Persoanele agresive ajung sa aiba probleme de relationare, lipsa de fericire in familie si putini prieteni, adesea si probleme cu autoritatile. De exemplu, daca un barbat se afla in aceasta situatie, nu este pentru ca destinul i-a prezis ca sa aiba o sotie trista si un copil care sa nu il mai respecte. Suferinta nu i-a fost predestinata. Si-a facut-o singur, prin adoptarea unui comportament agresiv, perpetuand una din cele 3 tipuri de karma negativa. Nu ai la ce bun sa te astepti cand tu in viata ta produci karma negativa.

Violenta verbala este tot o forma de karma de agresivitate: orice forma de cearta, acuzare pe nedrept, jignire, injuratura, critica masiva (fara respectarea regulii de acordare a criticilor constructive, vezi sectiunea de spiritualitate), amenintare, blestem, este la fel de puternica precum o lovitura de pumn in fata. Din punct de vedere energetic, energia masiva negativa merge spre aura persoanei catre care este directionata.

Efectul este, precum deja cititorul poate deduce: certuri, suferinta, rupturi, divort, reintoarcerea karmei negative prin a suferi de pe urma criticii sefilor, prietenilor, partenerului, acuzatiilor pe nedrept etc. Sa luam ca exemplu un forum oarecare, persoanele care critica masiv, vor fi la randul lor criticate de catre alti cititori. Parintii care isi critica des copiii, vor fi la randul lor judecati aspru de catre acesti copii cand ajung la maturitate. Daca acesti copii la varsta adulta nu vor adopta un comportament pozitiv, vor da la randul lor mai departe modelul defectuos, iar certurile si problemele se perpetueaza in familia respectiva.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc