Setari Cookie-uri

Din misterele astrologiei ezoterice: Karma de agresivitate

Exista 3 categorii de karma negativa: de atasament, de ignoranta, dar numai cea de agresivitate este mai cunoscuta. Afla acum din misterele astrologiei ezoterice.

Atata timp cat este puternic activ si intretinut orice tip de karma negativa, aceasta interfereaza cu toate acele lucruri pozitive (oportunitati si beneficii) care sunt inscrise in harta voastra astrala. De aceea, veti ajunge infinit mai greu la toate lucrurile bune care v-au fost predestinate, daca nu va eliminati karma negativa. Imaginati-va karma ca o boala, care va tine la pat si din cauza caruia nu va puteti bucura de viata. Pana nu va vindecati boala, pana atunci nu puteti sa va distrati, sa va plimbati, sa mancati ce vreti, sa faceti dragoste cu pasiune, sa lucrati, sa va intalniti cu prieteni, sa calatoriti, in concluzie: nu puteti sa traiti normal. Din aceasta cauza este necesar ca sa ne invatam lectiile karmice si sa evitam sa repetam greselile din trecut.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc