Setari Cookie-uri

Din misterele astrologiei ezoterice: Karma de agresivitate

Exista 3 categorii de karma negativa: de atasament, de ignoranta, dar numai cea de agresivitate este mai cunoscuta. Afla acum din misterele astrologiei ezoterice.

Nu toate accidentele si experientele violente care par a fi rezultatul karmei de agresivitate sunt intr-adevar efect al acestei karme negative. Dimpotriva, cele mai multe accidente, operatii sau batai incasate la varsta adulta sunt rezultatul altei karme negative de al tip, numita karma de ignoranta.

Ca regula generala, in copilarie apar cele mai multe arderi karmice ale karmei de agresivitate. Un copil care aduce karma de agresivitate din viata anterioara se naste intr-o societate chinuita de razboaie sau in familii discunctionale in care exista violenta fizica sau verbala, poate suferi mai multe abuzuri, accidente sau interventii chirurgicale pana la varsta adolescentei.

Majoritatea suferintelor acute, dupa aceasta etapa a adolescentei, sunt insa rezultatul karmei de ignoranta. Bineinteles, exista exceptii. De exemplu, un accident de masina produs din greseala proprie, urmata de leziuni si suferinta este rezultatul unei karme de ignoranta. Insa un accident pe care victima a suportat-o ca urmare a greselilor altora, este in mod evident efect al unei arderi karmice de agresivitate. Probleme cu inima ca efect al unei malformatii congenitale sunt efecte ale unei karme de agresivitate din alta viata. Atacurile de cord ca efect al colesterolului ridicat si al stilului de viata sedentar si agitat, sunt insa toate efecte ale karmei de ignoranta.

Ce sunt certurile? Din punct de vedere karmic, oamenii nu ar trebui sa se certe, ci ar trebui sa stie sa comunice. Totusi, atunci cand aceste certuri sunt rare si scurte, fiind repede clarificate si imbunatatind relatia celor doi (prieteni, parteneri, parinte-copil etc) atunci acestea sunt cu efecte karmice putine. Nu inseamna ca incurajam acest comportament, ci inseamna ca daca ati ajuns la acest nivel, sunteti pe drumul cel bun si mai este un pas pana sa ajungeti la telul mult dorit. Daca insa aceste certuri sunt frecvente, obisnuite, cum se spune in limbaj popular: ”va certati ca orbii” , atunci inseamna ca tocmai perpetuati o karma negativa combinata: pe de o parte de agresivitate (prin violenta verbala si acuzatii, critici) impreuna cu karma negativa de ignoranta, adica perseverenta in greseala.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc