Setari Cookie-uri

Ezoteric: De ce suferim daca nu am facut rau altora?

Cu dorinta in suflete de a ajuta cititoarele Kudika sa isi imbunatateasca viata, am ajuns astazi la a descrie ultimul tip de karma negativa: karma de ignoranta. Saptamanile trecute ati putut citi despre karma de atasament, respectiv de agresivitate.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro


Karma de ignoranta

Cu dorinta in suflete de a ajuta cititoarele Kudika sa isi imbunatateasca viata, am ajuns astazi la a descrie ultimul tip de karma negativa: karma de ignoranta. Saptamanile trecute ati putut citi despre karma de atasament, respectiv de agresivitate.

Multi cititori se intreaba de ce sufera, de ce au probleme, de ce viata lor este plina de necazuri, cand ei nu fac rau la nimeni, dimpotriva ajuta pe toata lumea. Faptul de a nu face rau ci a ajuta pe altii elimina doar primele doua tipuri de karma : cea de agresivitate si cea de atasament. Mai exista un motiv pentru a explica suferinta.
Karma de ignoranta, este un termen subtil si plin de diplomatie, si va puteti imagina ca nu aveti cum sa suferiti de aceasta boala rara. Nu este nici pe departe atat de rara precum pare. Cuvantul ignoranta, in termeni populari este formulat simplu: prostie. Iar prostia se plateste, si inca scump.

Marele filosof Seneca spunea ”A gresi e omeneste, dar a persevera in greseli este diabolic”.

Toata lumea face greseli. Toti am spus macar odata in viata ”Ce prostie am facut!” atunci cand am vazut rezultatele dezastruoase care au aparunt in viata noastra. Este oare necesar ca un om sa invete suferind, din greselile proprii? Din punct de vedere spiritual, nu. Problemele mari pot fi prevenite.

Daca un om greseste si greseala este urmata de constientizare si schimbare atunci acea greseala nu va fi ”taxata” karmic. De ce? Pentru ca arderea karmei negative de ignoranta se produce prin constientizare si schimbare.

Din punct de vedere spiritual, omul este lasat sa experimenteze. Experientele diverse duc la autocunoastere si la dezvoltare. Cand exista actiune, experienta, este si greseala. Doar daca nu faci nimic nu poti gresi. Pana aici, totul este in regula. Insa perseverenta in greseala atrage dupa sine suferinta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc