Setari Cookie-uri

Ezoteric: De ce suferim daca nu am facut rau altora?

Cu dorinta in suflete de a ajuta cititoarele Kudika sa isi imbunatateasca viata, am ajuns astazi la a descrie ultimul tip de karma negativa: karma de ignoranta. Saptamanile trecute ati putut citi despre karma de atasament, respectiv de agresivitate.

Chiar daca legile karmice par dure (doar sunt guvernate de Saturn), nu trebuie sa va fie frica de ele. Pentru ca asa cum iti poti crea karma negativa, asa poti sa iti creezi si karma pozitiva.

Iata cum poti elimina suferintele din viata ta date de acest tip de karma negativa de ignoranta:

- Informeaza-te cat mai bine;
- Gandeste liber, pune-ti intrebari, foloseste-ti inteligenta;
- Exploateaza abilitatile cu care te-ai nascut;
- Intreaba-te ce gresesti;
- Cand ti-ai dat seama unde gresesti, fa imediat schimbarea necesara.


Atunci cand o persoana si-a constientizat greseala si a hotarat sa schimbe ceva in viata sa, va observa, intr-un mod miraculos, ca beneficiaza de sustinere, de oportuniati, de ajutoare, pe care inainte ori nu le vedea, ori nu existau. Omului nu ii este predestinat sa sufere ci sa evolueze. De aceea, in momentul in care vrea sa faca ceva pentru evolutia sa, atunci toate fortele universului, Divinitatea, ingerii si alte forte spirituale, isi acorda ajutorul.

Sugestie: Ca o aplicatie practica, fiind sfarsit de an, gandeste-te la doua greseli pe care le-ai facut in anul care s-a incheiat. Pentru a-ti imbunatati considerabil viata, invata din experienta ta si fa schimbarile care se impun. Spune ”stop” suferintei. Elibereaza-te de suferinta facand o schimbare hotarata. Vei vedea ca vei beneficia de ajutor important in aceasta directie.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc