Setari Cookie-uri

Monstrii spirituali: gelozia, posesivitatea si avaritia

Saptamana trecuta am descris prima dintre cele 3 tipuri de karma, karma negativa, urmand ca cititoarele Kudika sa se familiarizeze cu al doilea tip de karma negativa: karma de atasament, subiectul de astazi.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro


Karma de atasament

Saptamana trecuta am descris prima dintre cele 3 tipuri de karma, karma negativa, urmand ca cititoarele Kudika sa se familiarizeze cu al doilea tip de karma negativa: karma de atasament, subiectul de astazi.

Daca unele cititoare norocoase nu s-au regasit suferind din cauza karmei de agresivitate (violenta, abuzuri fizice si verbale, accidente), cu totii am experimentat insa ce inseamna sa fii victima atasamentelor. Durerea despartirii de o persoana draga, dificultatea de a face o schimbare in viata pentru ca sunt lucruri pe care trebuie sa le sacrificam, gelozia, invidia. Aceste sentimente otravesc viata de zi cu zi, intr-un mod insidios.

Acele cititoare care au experimentat o relatie in care a existat gelozie, stiu prea bine ca amandoi sufera: atat cel la care ii este frica de faptul ca pierde ceea ce are, precum si cel suspectat si privat de libertate.

Atasament versus libertate: din punct de vedere spiritual, aceste doua lucruri sunt incompatibile. Omul s-a nascut sa fie liber, sa experimenteze diverse aspecte ale vietii si sa se dezvolte. Din pacate, atasamentele sunt lanturi pe care ni le punem singuri sau ni le pun altii si in care ne putem gasi pieirea si agonia.

Relatia de cuplu de tip ”colivia de aur”, este una din aceste forme. Un asemenea cuplu poate avea tot: copil frumos, sanatate, bani, insa daca atasamentele (gelozia, posesivitatea) si-au facut loc, daca cei doi nu se simt liberi sa se exprime asa cum sunt, sa aiba prieteni, atunci, suferinta este la ea acasa zi de zi. Lipsa de libertate inseamna suferinta. A priva o persoana de libertate inseamna a face un mare rau, multa karma negativa.

Uneori parintii isi priveaza copiii de libertatea de alegere si de exprimare. In acest caz, suferinta si resentimentele isi fac locul.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc