Setari Cookie-uri

Monstrii spirituali: gelozia, posesivitatea si avaritia

Saptamana trecuta am descris prima dintre cele 3 tipuri de karma, karma negativa, urmand ca cititoarele Kudika sa se familiarizeze cu al doilea tip de karma negativa: karma de atasament, subiectul de astazi.

Se zice in popor ca pentru a avea parte de dragoste, intai trebuie sa stii sa oferi dragoste. La fel este legat si de bani, pentru a avea parte de bunastare, trebuie sa fii generos.

Sunt oameni care fug dupa dragoste si altii dupa bani. A mai trecut un an in care au fugit dupa aceste lucru si nu le au. Relaxati-va. Fiti generosi si lasati ca dragostea si banii sa vina ei in viata voastra.

Ca sa opriti sirul de suferinte si lipsuri, creat de karma negativa de atasament, fiti generosi: cu timpul vostru, cu iubirea voastra, cu banii vostri, cu munca voastra si lasati apoi ca in viata voastra sa curga abundenta si dragostea.

Craciunul este un moment cand oamenii se preocupa sa fie generosi si se bucura de toate lucrurile frumoase pe care aceasta sarbatoare le aduce in viata lor. A trai o viata spirituala, fara suferinte si frici, inseamna a continua acest model tot anul.


Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc