Setari Cookie-uri

Zodiacul egiptean al relatiilor pentru 2010

Conform astrologiei egiptene, drama, neprevazutul, intensitatea, schimbarea si descoperirile vor interfera haotic in anul 2010. Daca vrei sa afli cum vor evolua in 2010 relatiile pe care le-ai stabilit cu cei din jurul tau, iata care sunt previziunile astrologiei egiptene pentru acest an:

Pentru vechii egipteni, universul si ceea ce se afla in spatele lui reprezentau legea care domnea asupra vietii de pe pamant. Egiptenii erau de aceea interesati in astrologie, interesati de patrunderea sensurilor existentiale, iar zeii si ceea ce le rezervau acestia in viitor ocupau un loc important in ritualurile zilnice si in modul lor de a trai. La sfarsitul fiecarui an, se inchinau cu veneratie zeitatilor, cerandu-le sa le descifreze, pe cat posibil, o parte din tainele viitorului si din ceea ce le este harazit. Prin urmare, in functie de data nasterii, de pozitionarea stelelor pe cer la inceputul anului si de zeul guvernant, cu ajutorul iluminarii divine, previziuni astrologice erau efectuate pentru anul in curs.Zodiacul egiptean al relatiilor pentru 2010

Cum destinul fiecarei persoane in parte se afla sub patronajul unui anumit zeu, vointa zeului respectiv isi punea amprenta asupra relatiilor si legaturilor pe care persoana respectiva le stabilea de-a lungul anului. Conform astrologiei egiptene, drama, neprevazutul, intensitatea, schimbarea si descoperirile vor interfera haotic in anul 2010. Daca vrei sa afli cum vor evolua in 2010 relatiile pe care le-ai stabilit cu cei din jurul tau, iata care sunt previziunile astrologiei egiptene pentru acest an:

Citește și:


Nilul (1 ianuarie-7 ianuarie, 19 iunie-28 iunie, 1 septembrie – 7 septembrie, 18 noiembrie-26 noiembrie)

Nilul aduce pentru nativii acestei zodii toleranta si dorinta de liniste, receptivitate fata de opiniile celorlalti, dar si mai multa moralitate, dorinta de a se afunda in cunoasterea de sine, constientizarea propriilor valori si in concretizarea necesitatii de a se afla pe cont propriu. Relatiile cu ceilalti au la baza dorinta de a-si imbunatati relatia cu sine: nativii acestui semn vor sa uite, sa mearga mai departe, sa-si afirme individualitatea, sa-si imbunatateasca situatia actuala. Nilul aduce totodata inundatii, seceta si multe conflicte in relatia cu persoana iubita, dar si perioade minunante, de rodnicie si armonie perfecta, cu precadere spre sfarsitul anului.


Amon-Ra (8 ianuarie- 21 ianuarie, 1 februarie-11 februarie)

Citește și:

zodiac egiptean Nativii acestei semn sunt binecuvantati in acest an intrucat existenta lor este guvernata chiar de Amon-Ra, zeul principal al zodiacului egiptean. Puterea si grandoarea sunt menite pentru ei in acest an. In 2010, nativii acestui semn reusesc sa se elibereze cu mare usurinta de toate restrangerile si dezamagirile pe care le-au adunat din anii trecuti si putini sunt cei din jur care vor ramane nepasatori in fata intelepciunii si a prezentei lor. In cazul in care te afli in acest semn, personalitatea ta va fi profetica si vei reusi sa scoti la lumina tot ce au ceilalti mai bun, iar pentru aceasta vei avea nevoie de o vigilenta maxima si un nou cod moral. Excesele de toate felurile iti vor da tarcoale, insa cei pe care ii iubesti si care te iubesc la randul lor vor fi dominati de fericirea. Iubirea iti parvine in acest an, in mod natural, pe neasteptate, aducand cu ea reinventare, flacari si scantei noi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc