Setari Cookie-uri

Zodiacul egiptean al relatiilor pentru 2010

Conform astrologiei egiptene, drama, neprevazutul, intensitatea, schimbarea si descoperirile vor interfera haotic in anul 2010. Daca vrei sa afli cum vor evolua in 2010 relatiile pe care le-ai stabilit cu cei din jurul tau, iata care sunt previziunile astrologiei egiptene pentru acest an:

Osiris (1 martie- 10 martie, 27 noiembrie -18 decembrie)

Osiris era zeul lumii subterane, cel de la care se transmitea intelepciunea sufletelor plecate la sufletele ramase. In acest an, Osiris aduce celor nascuti sub semnul sau multa inspiratie si imaginatie, caldura si confort spiritual, placeri scurte, dar reconfortante si adundenta de optimism si emotii. 2010 este timpul potrivit pentru a invata sa te simti bine in compania celor din jur, pentru a te bucura de viata si de ocaziile in care interactionezi cu experientele celorlalti. In 2010, tu vei fi liantul, persoana care transmite mai departe cunostintele sale. Tu detii raspunsul la toate intrebarile celorlalti. Tu vei fi cheia multor probleme si te vei inconjura de oameni dezinteresati si altruisti.


Isis (11 martie- 31 martie, 18 octombrie- 29 octombrie, 19 decembrie-31 decembrie)

Citește și:

Isis este zeitatea disciplinei, iar cei nascuti in acest semn sunt persoane cinstite, oneste si idealiste. Cu toate acestea, in 2010, Isis va aduce celor aflati sub patronajul ei mai mult pragmatism si mai putin timp acordat indulgentei personale, traiului lipsit de griji, pasiunii temporare sau visatului cu ochii deschisi. In relatiile cu cei din jur, 2010 aduce experiente favorizante, insuficienta lipsa de comunicare sau nepasare, luciditate si puterea de a discerne intre cei care isi urmaresc propriul interes si cei care isi urmaresc doar realizarile materiale. In ceea ce priveste relatiile de iubire, 2010 promite speranta si exaltare, comunicare si surprize fericite, dar si indecizie si blocaj mental atunci cand vine vorba de a duce relatia la un alt nivel.


Thoth (1 aprilie – 19 aprilie, 8 noiembrie – 17 noiembrie)

Citește și:

Thoth aduce celor pe care ii protejeaza dispozitia necesara de a cauta adevarul cu orice pret atat in ceilalti cat si in propria persoana. Daca te afli in acest semn, ideile tale sunt creative si iti pun in valoare capacitatea de comunicare. 2010 va fi pentru tine un an al schimbarii, al asumarii de riscuri noi, al dezvoltarii si al independentei, al libertatii, al autodepasirii si al performantei, dar si un an al superficialitatii, al incapacitatii de a finaliza tot ceea ce ti-ai propus. Adevarata ta sursa de satisfactie interioara este insa de natura instinctuala, iar placerile pe care le obtii din relatia ta de iubire sunt mai mult de ordin trupesc.

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc