Setari Cookie-uri

Zodiacul egiptean al relatiilor pentru 2010

Conform astrologiei egiptene, drama, neprevazutul, intensitatea, schimbarea si descoperirile vor interfera haotic in anul 2010. Daca vrei sa afli cum vor evolua in 2010 relatiile pe care le-ai stabilit cu cei din jurul tau, iata care sunt previziunile astrologiei egiptene pentru acest an:

Seth (28 mai-18 iunie, 28 septembrie-2 octombrie)

Seth aduce celor aflati sub influenta sa dorinta de a atinge perfectiunea, dar si inclinatia catre manie sau incapacitatea de controlare a instinctelor. Daca apartii acestui semn, vei fi mai mult temuta decat iubita anul acesta, insa important este sa stii sa ierti si sa uiti. Prea multa incredere in ceilalti te poate face sa pierzi contactul cu realitatea, iar imaginea pe care o ai asupra binelui personal este distorsionata. 2010 aduce cu sine oportunitati de a-ti transforma viata, de a o inalta sau pur si simplu de a indrepta catre un alt nivel. In 2010 vei face fata tuturor provocarilor care apar in relatiile cu ceilalti chiar daca nu urmaresti expres acest lucru. Conversatiile cu cei din jurul tau nu vor fi usoare si nu iti vor aduce intotdeauna usurare sau bucurie. Relatiile de iubire trec intr-un plan secund, in defavoarea unei interactiuni prietenesti de cunoastere si de investigare.

Citește și:


Bastet (14 iulie – 28 iulie, 23 septembrie -27 septembrie, 3 octombrie-17 octombrie)

Atunci cand destinul tau este influentat de Bastet, in ciuda incurcaturilor care apar cu ostentatie in jurul tau, in ciuda unui temperament inclinat catre anxietate, neliniste si angoasa, viata ta devine o permanenta cautare a balantei si a armoniei. In 2010, Bastet iti aduce magnetism si carisma, dar si capacitatea de a deveni propriul lider spiritual sau credinta ca, de una singura, puterea ta mentala poate face din iad rai si din rai iad. Relatiile cu ceilalti in acest an se vor baza pe indrazneala, curaj, sensibilitate la durerile si probleme celorlalti, precum si pe o influenta pozitiva din partea lui Bastet. In 2010, Bastet nu aduce schimbari esentiale sau radicale in iubire, ci continua firesc fluxul evenimentelor ce au avut loc anul anterior.

Citește și:


Sekhmet (29 iulie-11 august, 30 octombrie-7 noiembrie)

Influenta lui Sekhmet se traduce in cazul acestor nativi intr-o mare capacitate de empatizare, prin adaptabilitate, prin energie si inflacarare, precum si prin scopul voit de eliminare a obstacolelor ce se interpun in evolutia relatiilor cu cei din jur. Posibil ca 2010 sa aduca o oarecare limitare spirituala si o deschidere mai mare catre latura materiala a vietii, ceea ce ii face pe acesti nativi sa nu mai puna atat de mare pret pe intelegerea si comunicarea cu ceilalti. Indolenta, poate nepasarea, o atitudine jemanfisista, neasumarea responsabilitatilor, dorinta de singuratate si regasirea merg mana in mana cu tacerea si meditatia. Iubirea nu este inclusa in fericirea pe 2010, insa nici nu este musai. Sekhment scoate iubirea din piatra seaca, facand-o sa devina sursa dorintei de a merge mai departe si de a reveni pe drumul cel bun.

Citește și:

Sursa: Garbo.ro

Citeste si alte articole pe Garbo. Noi iti recomandam:

Spune-mi ce valori ai ca sa-ti spun cum este viata ta

Vorbe intelepte si adevarate despre despartiri


Scrisoare de despartire

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc