Numerologia si data pe care o celebrati in cuplu

Numerologia si data pe care o celebrati in cuplu
Kudika
29 Martie 2010

Fiecare cuplu are o data pe care o celebreaza ca un moment special in istoria sa, un moment de la care calculeaza urmatoarele evenimente öAstazi se implinesc 3 luni de la primul nostru dans, de la prima intalnire, de la primul sarutö etc. Alte cupluri au date oficiale: data logodnei, data nuntii.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro


Fiecare cuplu are o data pe care o celebreaza ca un moment special in istoria sa, un moment de la care calculeaza urmatoarele evenimente ”Astazi se implinesc 3 luni de la primul nostru dans, de la prima intalnire, de la primul sarut” etc. Alte cupluri au date oficiale: data logodnei, data nuntii.
Numerologia iti poate da indicii foarte multe legate de aceasta data speciala de referinta, caracteristicile relatie voastre si viitorul cuplului.

Ce trebuie sa faci? Noteaza data pe care o consideri speciala pentru cuplul vostru. Daca aveti mai multe, de exemplu, data primei intalniri si data logodnei, atunci o notezi pe ultima din punct de vedere cronologic.
Aduni cifrele care compun respectiva data si obtii un numar. Daca acel numar este mai mare decat 9, atunci aduni din nou pana ajungi la un numar format dintr-o singura cifra. Rezultatul final daca faci calculele corect poate fi orice cifra intre 1 si 9.

Exemplu: Maria si Alexandru au avut prima lor intalnire in data de 29.08.2007.
2+9+0+8+2+0+0+7 = 28 = 2 + 8 = 10 = 1 + 0 = 1
Numarul special al cuplului este 1.

Numarul special al cuplului este 1

Caracteristici: Relatia voastra este dinamica, plina de entuziasm si de determinare. Nu lasati pe nimeni sa se amestece in treburile care va privesc doar pe voi doi. Puteti insa sa va certati usor, din cauza faptului ca unul dintre voi tinde sa domine relatia.

Viitorul relatiei:
Acest numar indica o mare pasiune la inceputul relatiei, care insa va pali destul de repede. Pe termen lung, relatia va rezista daca va asumati responsabilitati familiale si luati decizii ferme. Orice ezitare, va poate costa scump.

Numarul special al cuplului este 2

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri