Setari Cookie-uri

Numerologia si data pe care o celebrati in cuplu

Fiecare cuplu are o data pe care o celebreaza ca un moment special in istoria sa, un moment de la care calculeaza urmatoarele evenimente Astazi se implinesc 3 luni de la primul nostru dans, de la prima intalnire, de la primul sarut etc. Alte cupluri au date oficiale: data logodnei, data nuntii.

Caracteristici: Sunteti un cuplu romantic, sentimental si linistit. Atunci cand va certati tindeti sa va inchideti in voi. Va leaga un atasament profund si nu va simtiti bine cand sunteti departe unul de celalalt.

Viitorul relatiei: Este numarul casatoriei si al uniunii. Te termen lung veti descoperi ca va completati reciproc foarte bine. Atasamentul este puternic, petrecei mult timp impreuna. Puteti avea probleme din cauza geloziei si posesivitatii.

Numarul special al cuplului este 3

Caracteristici: Sunteti un cuplu monden, exuberanti si de succes, pasionali si sociabili, cand sunteti impreuna atrageti usor atentia si multa lume va invidiaza. Agenda voastra este atat de plina incat uneori simtiti ca nu aveti suficient timp pentru a va ocupa de partea sentimentala si sexuala a relatiei voastre.

Viitorul relatiei: Aceasta relatie va merge foarte bine daca stiti sa ii dati libertate perechii voastre: libertate de miscare, libertate de decizie, libertate de gandire. Este un test greu de trecut de majoritatea cuplurilor, dar daca reusiti atunci va puteti bucura de multa veselie si pasiune in cuplul vostru.

Numarul special al cuplului este 4

Caracteristici: Relatia voastra tinde sa devina foarte serioasa intr-un timp scurt. Cei din jur va vad ca pe un cuplu stabil si voi simtiti la fel, de parca ati fi prins radacini in aceasta relatie. Sunteti posesivi si veti tinde sa va limitati unul altuia libertatea.

Viitorul relatiei: Sunteti un cuplu stabil, cu foarte mici sanse de destramare, chiar si daca exista interventii din exterior. Relatia voastra va suferi insa de monotonie, ceea ce poate duce la insatisfactii si la sentimentul de a continua relatia din datorie. Nu neglijati romantismul.

Numarul special al cuplului este 5

Caracteristici: Sunteti un cuplu deosebit de interesant, asa va considera cei din jur, deoarece ii tineti mereu in suspans cu trairile voastre si schimbarile din cadrul relatiei. Nu va puteti plictisi impreuna, va iubiti, va distrati, va suparati si apoi va iubiti din nou.

Viitorul relatiei: Acest numar indica faptul ca v-ati intalnit pentru a avea o aventura pasionala de care sa va aduceti aminte cu zambetul pe buze. Pe termen lung aceasta relatie este supusa schimbarilor si influentelor exterioare si va fi greu sa faceti fata cu succes, dar nu imposibil daca va leaga o iubire adevarata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc