Setari Cookie-uri

Numerologia si data pe care o celebrati in cuplu

Fiecare cuplu are o data pe care o celebreaza ca un moment special in istoria sa, un moment de la care calculeaza urmatoarele evenimente ”Astazi se implinesc 3 luni de la primul nostru dans, de la prima intalnire, de la primul sarut” etc. Alte cupluri au date oficiale: data logodnei, data nuntii.

Numarul special al cuplului este 6

Caracteristici: Sunteti un cuplu sentimental si foarte iubit de cei din jur, care va considera adorabili impreuna. Aveti incredere unul in celalalt, sunteti cei mai buni prieteni, iar sexul este cireasa de pe tort. Sunteti impreuna ca sa traiti o mare iubire.

Viitorul relatiei: Acest numar este al iubirii si indica faptul ca sentimentele, daca sunt intense si profunde de ambele parti, va vor tine impreuna pana la adanci batraneti. Prin forta iubirii puteti trece peste orice piedica.

Numarul special al cuplului este 7

Caracteristici: Formati un cuplu mai degraba rezervat, solitar. Nu aveti multi prieteni si nu va afisati dragostea in public. Va apropie o prietenie intelectuala, un sentiment al solidaritatii si ajutorul reciproc. Va oferiti libertate reciproca deoarece ceea ce va leaga este intelegerea pe care o aveti unul fata de altul.

Viitorul relatiei: Relatia aceasta este durabila, in ciuda faptului ca nu sunteti atat de afectuosi si de atasati ca si alte cuplu. Reusiti sa va pastrati independenta personala si totusi sa construiti frumos relatia.

Numarul special al cuplului este 8

Caracteristici: Sunteti un cuplu deosebit de erotic si care atrageti privirile prin tot ceea ce faceti impreuna, indiferent daca este un dans lasciv sau o cearta exploziva. Luati decizii curajoase impreuna, sfidati orice reguli si sunteti capabili sa luptati si cu morile de vant pentru relatia voastra.

Viitorul relatiei: Cu toate ca tindeti sa va dominati unul pe celalalt si acest lucru va va face relatia dificila, totusi, va puteti intelege. O putere miraculoasa va face ca sa nu va puteti desparti. Este vorba de karma, deoarece acest numar indica faptul ca v-ati nu v-ati intalnit intamplator ci aveti ceva de implinit impreuna.

Numarul special al cuplului este 9

Caracteristici: Formati un cuplu in care generozitatea si loialitatea se imbina cu romantismul si cu comunicarea. Discutati de toate impreuna, si mereu ii luati partea persoanei iubite. Sunteti generosi cu timpul, banii si sentimentele voastre. Nu va puteti imagina traind separat.

Viitorul relatiei: Acest numar arata ca puteti fi impliniti pe toate planurile daca o sa continuati aceasta relatie. Cuplul vostru nu va intampina multe piedici din exterior. Trebuie doar sa aveti grija sa mentineti comunicarea vie si respectul reciproc intact.


Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro


Foto: www.hepta.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc