Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiacul defectelor

Fiecarei persoane ii corespunde un anumit semn zodiacal. Acesta ii defineste personalitatea, modul de a interactiona cu familia, cu prietenii sau in relatia de cuplu. Zodia ne influenteaza modul de gandire si felul in care reactionam cand suntem pusi in anumite situatii. Ne poate evidentia cele mai frumoase calitati, dar si defectele ascunse.

Sunt intotdeauna atenti la cuvinte si la ce se ascunde in spatele lor, de aceea le este foarte greu sa capete incredere in cei din jur. Guvernati de planeta Mercur, Gemenii sunt oportunisti si intr-o relatie cer mai mult decat ofera.

Rac

Racul este un semn zodiacal de Apa, guvernat de Luna. Fiind o fire sensibila, racul are tendinta sa exagereze, pozand in victima. Daca este nedreptatit, devine timid, irascibil, incapatanat, prizonier al propriului trecut.

Desi este o fire ascunsa, sunt momente cand isi pierde controlul, surprinzandu-i pe ceilalti. Nativul zodiei Rac, poate fi mofturos, dar adora sa fie in central atentiei.

Leu

Al cincelea semn al zodiacului, Leul este un semn de Foc, fix, guvernat de Soare. Asemenea elementelor care-l guverneaza, i se potriveste afirmatia “Cine straluceste mai tare decat mine!”. Nativii acestei zodii au o parere foarte buna despre ei si nu suporta ironiile sau glumele la adresa lor. Au o puternica latura egoista, fiind uneori insesnibili la nevoile altora.

Daruiesc fiintei iubite nu ceea ce trebuie, ci ceea ce vor ei. Avand o popularitate ridicata, au tendinta de a deveni usor teatrali. Sunt posesivi si orgoliosi.

Fecioara

Asemenea Gemenilor, Fecioara este dominata de planeta Mercur. Este un semn de Pamant care analizeaza totul in avans, inainte de a lua o decizie. Are un simt critic foarte bine dezvoltat, vesnic greu de multumit. Deoarece se gandeste cu teama la nereusita, tinde catre perfectionism.

Galagia, nonconformismul sau exuberanta nu sunt pe placul Fecioarei. Aceasta poate strica oricand cheful unor petrecareti. Fire foarte ambitioasa, nu suporta concurenta.

Balanta

Balanta este un semn de Aer, dominat de planeta Venus. Este o fire nehotarata, schimbandu-si ideile de la o zi la alta. Desi pare naiva si dezinteresata, Balanta este foarte atenta la parerile celor din jur. In timp poate deveni dependenta de aprecierile celorlati, avand si o serie intreaga de asteptari.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc