Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiacul defectelor

Fiecarei persoane ii corespunde un anumit semn zodiacal. Acesta ii defineste personalitatea, modul de a interactiona cu familia, cu prietenii sau in relatia de cuplu. Zodia ne influenteaza modul de gandire si felul in care reactionam cand suntem pusi in anumite situatii. Ne poate evidentia cele mai frumoase calitati, dar si defectele ascunse.

Varsator

Varsatorul apartine semnului de Aer si este guvernat de planeta Uranus. Tinde sa fie excentric, rebel, antipatic si iresponsabil. Caracteristic elementului sau de Aerul, Varsatorul este mai mult cu capul in nori decat ancorat in realitate.

Varsatorul nu-ti va arata niciodata ca e indragostit de tine. Tocmai atunci cand credeai ca nu te suporta, vei afla ca te place. Adora senzatiile tari si evenimentele neasteptate.

Pesti

Ultimul semn al zodiacului este guvernat de planetele Neptun si Jupiter. Elementul care-l defineste este Apa. Pestii pot manifesta neliniste, teama sau lipsa increderii in sine. Pot duce si o viata dubla; fiind foarte abili, vor fi greu deconspirati.

Sunt foarte vorbareti. In societate simt nevoia sa-si exprime parerea la orice discutie. Nu le place sa se contrazica, avand un singur adevar. Cand intampina dificultati pot deveni egoisti si autoritari.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc