Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiacul defectelor

Fiecarei persoane ii corespunde un anumit semn zodiacal. Acesta ii defineste personalitatea, modul de a interactiona cu familia, cu prietenii sau in relatia de cuplu. Zodia ne influenteaza modul de gandire si felul in care reactionam cand suntem pusi in anumite situatii. Ne poate evidentia cele mai frumoase calitati, dar si defectele ascunse.

Balantele viseaza cu ochii deschisi. Sunt persoane orgolioase si egoiste, avand tendinta de a-si impune punctul de vedere si atunci cand nu este cazul.

Scorpion

Scorpionul apartine elementului Apa si este dominat de planetele Marte si Pluto. Guvernat de doua planete puternica, Scorpionul este ascuns, plin de forta, tenace. Poate manifesta sarcasm, egoism, suspiciune si dorinta de a domina.

Nativii acestei zodii sunt razbunatori si nu uita usor; ataca atunci cand te astepti mai putin. Se adapteaza cu greu schimbarilor si nu le place singuratatea.

Sagetator

Al noualea semn al zodiacului apartine elementului Foc si este guvernat de planeta Jupiter. Sagetatorul tinde spre independent, este interesat si aventurier. Are uneori tendinta sa uite de ceilalti semeni, avand teluri inalte, filosofice.

De cele mai multe ori, actioneaza intr-un mod nesabuit, fara sa-si puna intrebari. In relatiile cu ceilalti poate fi incapatanat, nesincer si orgolios.

Capricorn

Capricornul apartine elementului Pamant si este guvernat de planeta Saturn. Tinde sa fie pesimist, incapatanat, orgolios si deprimat. Maturi prin definitie, nativii din Capricorn tanjesc dupa recunoasterea muncii prestate.

In societate sunt retrasii, necomunicativi. Ignora beneficiile schimbului de informatii. Daca i-ai gresit nu iarta usor, fiind o fire ranchiunoasa si razbunatoare. Un alt mare defect: este foarte incapatanat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc