Setari Cookie-uri

Compatibilitate in functie de ziua saptamanii

Alfa profilul sentimental al persoanei iubite in functie de ziua saptamanii in care s-a nascut. Vezi daca propria ta maniera de a iubi este compatibila cu ceea ce poate oferi perechea ta in dragoste.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro


Alfa profilul sentimental al persoanei iubite in functie de ziua saptamanii in care s-a nascut. Vezi daca propria ta maniera de a iubi este compatibila cu ceea ce poate oferi perechea ta in dragoste.

FEMEIA NASCUTA IN ZIUA DE LUNI

Este o femeie sensibila si tandra, cu un spirit matern pronuntat. Ea nu poate sa se simta fericita pana nu isi intemeiaza o familie cu copii. Are foarte multa dragoste de oferit, este tandra si in secret, visatoare. In dragoste alege mereu ceea ce ii dicteaza inima. Se adapteaza foarte usor la viata in doi, face multe compromisuri si cauta mereu armonia si intelegerea.

BARBATUL NASCUT IN ZIUA DE LUNI

Este un barbat misterios si complicat. Sub o aparenta de calm si de siguranta de sine, ascunde multe nelinisti. Se framanta mult atat pentru problemele in profesie cat si in dragoste, deoarece este perfectionist si foarte sensibil. Are nevoie de o partenera care sa ii ofere multa afectiune, atentie, grija, intelegere si blandete. Singuratatea nu este pentru el. Imaginatia lui este bogata si isi poate surprinde iubita cu gesturi romantice.

COMPATIBILITATE:

Persoanele nascute Luni au o afinitate crescuta cu persoanele nascute in ziua de Luni, Miercuri si Sambata. Afinitatea este una ridicata si in cazul in care barbatul este nascut Duminica, iar femeia Luni, insa invers nu este valabil. Nativii nascuti Luni ar trebui sa se fereasca de nativii nascuti Marti si Joi, deoarece acestia ii pot face sa ramana cu inima ranita.

FEMEIA NASCUTA IN ZIUA DE MARTI

Este o femeie plina de pasiune si energie, cu simtul umorului si o inima fierbinte. Are multi admiratori datorita spiritului ei viu si deschis, insa ea fuge de barbatii plictisitori si de relatiile monotone. Ea se indragosteste foarte puternic de un barbat care reuseste sa ii tina interesul treaz, sa ii ofere momente de pasiune si suspans. Este adepta comunicarii deschise si in general, asteapta de la un barbat sa gandeasca noncomformist.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc