Setari Cookie-uri

Compatibilitate in functie de ziua saptamanii

Alfa profilul sentimental al persoanei iubite in functie de ziua saptamanii in care s-a nascut. Vezi daca propria ta maniera de a iubi este compatibila cu ceea ce poate oferi perechea ta in dragoste.

BARBATUL NASCUT IN ZIUA DE JOI

Nu poate trai singur, insa il sperie relatia in doi din cauza multiplelor reguli si a monotoniei. Este capabil de o dragoste profunda, dar nu isi daruieste usor inima. Are foarte multe pretentii de la partenera lui, de aceea va alege cu atentie inainte de a se casatori. Amuzant si inteligent, loial si pasional, multe femei l-ar dori alaturi toata viata.

COMPATIBILITATE:

Nativii nascuti Joi au o compatibilitate foarte buna cu nativii nascuti Joi, Vineri si Duminica. Probleme inevitabile apar persoanele nascute in ziua de Luni si de Marti.

FEMEIA NASCUTA IN ZIUA DE VINERI

Este o romantica incurabila, indragostita de notiunea de dragoste si armonie. Senzuala si afectuoasa, este foarte seducatoare si cucereste repede inimile barbatilor. Singuratatea o sperie, are nevoie sa daruiasca si sa primeasca dragoste. Casatoria si familia sunt pentru ea sensul vietii. Are un talent pentru a infrumuseta lucrurile in jur, gateste foarte bine si este harnica.

BARBATUL NASCUT IN ZIUA DE VINERI

Este un barbat afectuos si senzual, o fire artistica, cu multa imaginatie. Sarmul sau este irezistibil, are mult talent in ale flirtului. Insa atunci cand spune ca iubeste, este convins de acest lucru. Are nevoie de multa afectiune la randul sau. Idealurile sale sunt familia si casatoria, fiind foarte fericit cand si-a gasit perechea.

COMPATIBILITATE:

Acesti nativi afectuosi isi pot gasi pereche alaturi de un alt nativ nascut Vineri sau alaturi de un partener nascut Joi. Reusesc sa se inteleaga cu toata lumea, insa nativii nascuti Marti, Sambata sau Duminica le pot frange inima.

FEMEIA NASCUTA IN ZIUA DE SAMBATA

Miserioasa si independenta, este o femeie greu de descifrat si de cucerit. Punctul ei sensibil este seductia intelectuala, un barbat care stie sa foloseasca cu maiestriecuvintele o poate cuceri. Are tendinta de a parea indiferenta, pana in momentul in care este sigura pe sentimentele barbatului care ii face avansuri. Loiala, sensibila si capabila de mari sacrificii in dragoste, este o partenera de incredere.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc