Setari Cookie-uri

Compatibilitate in functie de ziua saptamanii

Alfa profilul sentimental al persoanei iubite in functie de ziua saptamanii in care s-a nascut. Vezi daca propria ta maniera de a iubi este compatibila cu ceea ce poate oferi perechea ta in dragoste.

BARBATUL NASCUT IN ZIUA DE SAMBATA

Independent si individualist, este capabil sa traiasca mult timp singur. Are tabieturile sale si este mai rezervat. O femeie cu mult tact va reusi sa ii castige inima. Nu face declaratii de dragoste inflacarate, insa este de incredere. Are nevoie de multa libertate si spatiu personal. Iubeste copii, fata de care isi manifesta tandretea.

COMPATIBILITATE:

Temperamentul nativilor nascuti Sambata este compatibil cu cel al celor nascuti Luni si Miercuri si complementar celor nascuti Marti, cu care pot avea o relatie buna totusi. Relatia pe termen lung nu va fi insa satisfacatoare intre acesti nativi si cei nascuti in ziua de Joi si de Vineri.

FEMEIA NASCUTA IN ZIUA DE DUMINICA

Ea este o femeie optimista, energica si creativa. Mandria ei este notabila. Nu face compromisuri in relatia de cuplu si isi impune vointa, de aceea prefera un partener maleabil. Este calauzita de pasiune si idealism. Ii place sa fie centrul atentie, se ingrijeste de frumusetea ei si are gusturi impecabile legate de haine. Intotdeuna atrage atentia cand isi face prezenta in societate.

BARBATUL NASCUT IN ZIUA DE DUMINICA

El este un barbat foarte mandru si sigur de sine. Este obisuit cu faptul ca atrage usor atentia in societate si fetele sunt atrase irezistibil de aerul sau de superioritate. Din partea partenerei sale cere atentie si apreciere nemarginita, chiar si supunere. Are o vointa puternica, ii place sa fie ascultat, este sensibil la complimente. Atunci cand iubeste isi protejeaza partenera si este gelos.

COMPATIBILITATE:

Compatibilitatea voastra este ridica cu nativii nascuti in ziua de Marti si Joi. Compatibilitatea este insa scazuta cu nativii nascuti Miercuri si Sambata, prea distanti pentru atentia nemarginita pe care o cer nativii nascuti Duminica.


Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro


Foto: www.hepta.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc