Setari Cookie-uri

Cele 5 elemente din astrologia chinezeasca

Din punctul de vedere al astrologiei chinezesti, exiata cinci elemente: Metal, Apa, Lemn, Foc, Pamant, acestea fiind cinci tipuri de energii ce ne influenteaza personalitatea.

Femeile caracterizate de elementul Metal

Elementul metal este simbolul flexibilitatii si al concentrarii. Esti o persoana hotarata, perseverenta, care se bazeaza pe propriile puteri. Ai o fire rezervata, cu o mare nevoie de spatiu personal, de aceea ceri celor dragi sa iti ofere libertate. Unele persoane te pot considera sofisticata si pretentioasa.

Ajuti mereu oamenii si porti de grija celor dragi, insa niciodata nu mergi sa ceri ajutor de la altii. Prin acest comportament independent al tau atragi respectul anturajului. Nu suporti ca cineva sa se amestece in viata ta sau sa iti idea sfaturi fara sa i le ceri.

Pe plan profesional
esti ambitioasa si ai noroc in afaceri. Savurezi viata prospera cu tot ceea ce iti poate oferi ea: lux, confort si libertate. In mod paradoxal, desi cauti aprecierea publica si aplauzele, totodata vrei sa fii lasata in pace. Iti creezi propriul tau succes, construindu-ti destinul pe care ti-l doresti cu multa concentrare si focalizare. Nu este bine ca cineva sa te infrunte caci il vei infrange repede.
Un punct slab al tau este in relatiile cu cei din jur, deoarece ai un spirit critic accentuat si esti incapatanata. Relatiile tale amoroase pot fi dificile si se pot termina daca partenerul nu este dispus sa te urmeze in ambitiile tale. Ceri foarte mult de la tine si precum si de la cei dragi.

Ai o compatibilitate frumoasa
cu barbatii caracterizati de elementul Pamant si Apa. Conflicte si neimpliniri vei avea alaturi de barbatii caracterizati de elementul Metal, Lemn si Foc, chiar daca atractia sexuala este puternica.

Pentru a-ti echilibra si creste enegia vitala in locuinta ta este bine sa ai obiecte metalice din argint, aur, bronz, statuete de metal, clopotei metalici. La decorarea si amenajarea locuintei tale fii atenta sa predomine formele ovale si rotunde.

Culorile benefice sunt argintiu, auriu si alb.

Femeile caracterizate de elementul Apa

Apa simbolizeaza adaptabilitatea si fluiditatea. Esti o femeie empatica, sensibila si creativa. Intuitia ta este foarte buna. Vorbesti mult, fiind o partenera de conversatie placuta, insa posezi si abilitatea secreta de a influenta gandurile altora. Fiind deosebit de abila in manipulare adesea iti stapanesti partenerul de cuplu fara sa fii agresiva si fara sa te certi.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc