Setari Cookie-uri

Cele 5 elemente din astrologia chinezeasca

Din punctul de vedere al astrologiei chinezesti, exiata cinci elemente: Metal, Apa, Lemn, Foc, Pamant, acestea fiind cinci tipuri de energii ce ne influenteaza personalitatea.

Adesea preiei rolul de protector fata de membrii familiei tale. Pentru tine casatoria si caldura unei familii conteaza enorm de mult. Te atasezi repede de partener si investesti multa energie in relatia de cuplu.
Punctul tau slab se afla in faptul ca muncesti exagerat de mult si cu toate acestea, poti sa ramai pasiva si sa ii lasi pe altii sa te conduca. Nu te lasa pierduta ”in padure”, anonima printre celelalte mii de copaci. Exprima-te si arata-ti valoarea.

Ai o compatibilitate frumoasa cu barbatii caracterizati de elementul Foc si Apa. Conflicte si neimpliniri vei avea alaturi de barbatii caracterizati de elementul Metal sau Pamant, principala problema fiind viziunea diferita asupra vietii.

Pentru a-ti echilibra si creste enegia vitala este bine sa ai in locuinta ta obiecte inalte si suple, clopotei din bambus, plante, tablouri cu peisaje sau flori. Elementele decorative ar fi bine sa contina dungi dispuse pe verticala, iar in alegerea culorilor opteaza pentru verde si albastru deschis.

Femeile caracterizate de elementul Foc

Elementul foc este simbolul pasiunii si al actiunii, al miscarii rapide, al activitatii. Tu esti o femeie dinamica, intreprinzatoare, aventuroasa, nelinistita, comptetitiva, puternica. Iti place sa razi si sa privesti viata cu optimism. Faci gesturi nebunesti uneori, din cauza entuziasmului tau.

Vei avea parte de multe cuceriri in dragoste deoarece esti seducatoare si afectuoasa. Traiesti mari pasiuni, savurezi fiecare clipa din jocul iubirii si te implici total in relatia ta.

In viata profesionala
posezi calitati de lideri, deoarece competitiva si motivata, te intereseaza ca sa obtii rezultate. Treci prin viata cu un zambet de persoana puternica, un entuziasm impulsiv si o agitatie plina de nerabdare. Inspiri pe altii prin actiunile tale hotarate si felul tau dinamic de a fi.

Oamenii sunt atrasi de tine intr-un mod magnetic, iar tu ii ghidezi in aventuri pline de adrenalina. Cu toate ca actionezi adesea din instinct, mintea ta este mereu plina de idei noi si solutii inteligente.
Punctele tale sensibile sunt: stresul pe care il acumulezi cu usurinta si toleranta scazuta la frustrare. Esti nerabdatoare si vrei totul aici si acum, motiv pentru care poti izbucni usor daca nu iti sunt satisfacute necesitatile.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc