Setari Cookie-uri

Cele 5 elemente din astrologia chinezeasca

Din punctul de vedere al astrologiei chinezesti, exiata cinci elemente: Metal, Apa, Lemn, Foc, Pamant, acestea fiind cinci tipuri de energii ce ne influenteaza personalitatea.


In general, toata lumea te considera o persoana draguta
. Esti capabila ca sa ii utilizezi pe ceilalti intr-un mod foarte practic pentru a-ti atinge scopurile. Actionezi cu fluiditatea unui rau, afectand mediul tau inconjurator cu puterea ta interioara si cu calmul tau fermecator. Castigi cu usurinta increderea si afectiunea altora si apoi acestia te urmeaza oriunde vrei tu.

Ii faci pe toti sa se simta speciali, apreciind talentele unice in fiecare persoana. De aceea te pricepi atat de bine sa lucrezi cu oamenii si sa inchei afaceri.

Punctul tau sensibil se afla in faptul ca incerci sa fii mereu placuta si de aceea iti poti altera personalitatea, devenind nehotarata, pasiva si deprimata. Va trebui sa fii atenta in special in relatia de cuplu ca sa barbatul iubit sa nu abuzeze de toleranta ta.

Ai o compatibilitate frumoasa cu barbatii caracterizati de elementul Metal si Lemn. Conflicte si neimpliniri vei avea alaturi de barbatii caracterizati de elementul Foc si Pamant, problema principala fiind comunicarea si gelozia.

Pentru a-ti echilibra si creste enegia vitala
este bine sa ai in locuinta ta un acvariu cu pesti, boluri cu apa proaspata, oglinzi, obiecte decorative din sticla. Elementele decorative ar trebui sa contina linii ondulate, ca valurile.

Culori benefice sunt albastrul si negrul.

Femeile caracterizate de elementul Lemn

Elementul lemn este simbolul cresterii si al progresului. Precum inelele din trunchiul unui copac se inmultesc in fiecare an, asa faci si tu, cresti pe an ce trece si te imbogatesti cu noi experiente si cunoastere. Dinamica si activa, socializezi usor si incerci sa iti mentii mereu o atitudine pozitiva in fata provocarilor vietii.

Pe plan profesional, esti un excelent organizator, faci planuri la scara larga. Esti capabila sa iei decizii bune deoarece iti pasa de cei cu care lucrezi. Ceilalti au incredere in tine. Mintea ta deschisa si compasiunea de care dai dovada te face un excelent prieten si coleg.

Personalitatea ta cauta in jur mereu oportunitati
de crestere si de innoire. Tu intelegi si identifici valoarea si potentialul pe care il ai tu si pe care il poseda ceilalti. Siguranta ta de sine te face sa actionezi conform convingerilor tale. Esti persoana de baza in grupurile sociale din care faci parte.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc