Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiacul japonez si dragostea

Este o fire energica, optimista si sociabila. Cand se indragosteste, pune multa pasiune si se implica activ in viata de cuplu. Nu poate accepta esecul sau refuzul in iubire. Idealista, asteapta de la perechea sa sa ii fie si iubit si prieten in acelasi timp.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro




FLOAREA SOARELUI – persoanele nascute in data de 1, 10, 19, 28 a fiecarei luni

Femeia: Este o fire energica, optimista si sociabila. Cand se indragosteste, pune multa pasiune si se implica activ in viata de cuplu. Nu poate accepta esecul sau refuzul in iubire. Idealista, asteapta de la perechea sa sa ii fie si iubit si prieten in acelasi timp.

Barbatul: Ambitios si posesiv, este un barbat care lupta pentru femeia pe care o iubeste. Uneori actioneaza ciudat, din cauza ca tine mult la libertatea lui personala. Este mandru si orgolios, dar generos cu sentimentele sale. Ca sa il cuceresti, trebuie sa il stii respecta si aprecia.

Compatibilitate ridicata cu persoanele nascute in zodia Bujor, Albastrea, Orhidee.

BUJORUL – persoanele nascute in data de 2, 11, 20, 29 a fiecarei luni

Femeia: Romantica incurabila, aceasta femeie este rezervata si misterioasa la inceputul unei relatii. Cu timpul, isi arata adevarata bogatie sufleteasca, fiind o iubita loiala si devotata. Cauta un barbat serios langa care sa isi poata implini visul legat de o familie unita cu copii fericiti.

Barbatul: Distant si misterios, acest barbat este greu de cucerit. Se fereste de dezamagirile in dragoste motiv pentru care nu va lasa usor o femeie aproape de sufletul sau. Il poti cuceri daca ii arati devotament, intelegere si sinceritate.

Compatibilitate ridicata cu persoanele nascute in zodia Bujor, Albastrea, Orhidee, Mac.

PAPUCUL DOAMNEI – persoanele nascute in data de 3, 12, 21, 30 a fiecarei luni

Femeia: Acestei native ii place mult sa flirteze si sa se joace cu mintea barbatilor, dominandu-i destul de usor prin inteligenta si senzualitatea ei. Adora libertatea si va avea mereu un cuvand de spus in relatie. In general, alege in dragoste un partener potrivit temperamentului ei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc