Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiacul japonez si dragostea

Este o fire energica, optimista si sociabila. Cand se indragosteste, pune multa pasiune si se implica activ in viata de cuplu. Nu poate accepta esecul sau refuzul in iubire. Idealista, asteapta de la perechea sa sa ii fie si iubit si prieten in acelasi timp.

Compatibilitate ridicata cu persoanele nascute in zodia Macul, Margareta, Trandafirul.

ORHIDEEA – persoanele nascute in data de 7, 16, 25 a fiecarei luni

Femeia:
Aceasta nativa petrece mult timp cautandu-si partenerul perfect ca apoi sa se implice cu devotament si efort constant in consolidarea relatiei. Este pretentioasa, motiv pentru care va trai mai multe dezamagiri in dragoste, insa in final isi gaseste intotdeuna partenerul la care a aspirat.

Barbatul: Nativul nascut in aceasta zodie are principii morale puternice, motiv pentru care isi cauta o partenera dintr-o clasa sociala buna. Ofera multa dragoste, insa numai dupa ce a fost convins ca si-a ales bine partenera. Ca sa il cuceresti, trebuie sa faci totul ca sa fii la inaltimea pretentiilor sale.

Compatibilitate ridicata cu persoanele nascute in zodia Floarea soarelui, Papucul-doamnei.

MARGARETA – persoanele nascute in data de 8, 17, 26 a fiecarei luni

Femeia: Nativa din aceasta zodie este inteligenta si emotiva. Ea pune accent intr-o relatie pe comunicare, prietenie si ajutorul reciproc. Isi analizeaza perechea cu atentie. Barbatul care se va bucura de pasiunea ei va fi cel care ii castiga increderea.

Barbatul: Chiar daca este o fire sensibila, acest barbat va cauta sa isi mascheze sensibilitatea prin controlul ratiunii. In dragoste nu tolereaza compromisul si asteapta multa intelegere de la partenera lui. Ca sa il cuceresti, arata-te din cand in cand vulnerabila si cere-i ajutorul. Compatibilitate ridicata cu persoanele nascute in zodia Albastrea, Mac, Floarea soarelui.

TRANDAFIRUL – persoanele nascute in data de 9, 18, 27 a fiecarei luni

Femeia: Independenta si senzuala, este o femeie care provoaca fantezia multor barbati, insa se lasa greu de cucerit. In general, ea traieste povesti de dragoste complicate, pline de suspans, pasiune si drama. Gandeste cu inima si este impulsiva in deciziile legate de sentimente.

Barbatul: Acest barbat este pasional, impulsiv si curajos. Intotdeuna va dori sa fie cel care ia initiativa intr-o situatie de flirt. Amantul perfect pentru o noapte pasional de dragoste, este insa dificil intr-o relatie de cuplu din cauza incapatanarii, mandriei si geloziei lui. Ca sa il cuceresti, refuza-l de mai multe ori.

Compatibilitate ridicata cu persoanele nascute in zodia Mac si Papucul-Doamnei.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc