Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiacul japonez si dragostea

Este o fire energica, optimista si sociabila. Cand se indragosteste, pune multa pasiune si se implica activ in viata de cuplu. Nu poate accepta esecul sau refuzul in iubire. Idealista, asteapta de la perechea sa sa ii fie si iubit si prieten in acelasi timp.


Barbatul
: Este un barbat care atrage repede atentia sexului opus prin felul lui sociabil, vorbaret si amuzant. Iese usor in evidenta si chiar cauta sa fie in centrul atentiei. Nelinistit si schimbator, este greu de prins intr-o relatie serioasa. Ca sa il cuceresti, trebuie sa fii sociabila si vesela.

Compatibilitate ridicata cu persoanele nascute in zodia Mac, Trandafir, Papucul-Doamnei.

ALBASTREAUA– persoanele nascute in data de 4, 13, 22, 31 a fiecarei luni

Femeia: Idealista, tandra si sufletista, aceasta femeie este repede indragita de toata lumea. Fiind delicata, sentimentele ei pot fi repede ranite in dragoste. Doar un barbat sensibil si atent la nevoile ei va putea sa o faca fericita pe termen lung.

Barbatul: Interesat puternic de profesie si bani, acest barbat lasa impresia ca nu are multe de oferit pe plan sentimental. Insa acest lucru este gresit, deoarece el lupta atat de mult pe plan profesional pentru a putea oferi un viitor linistit si fericit femeii pe care il iubeste. Este tandru si loial, in secret gelos. Ca sa il cuceresti, trebuie sa arati ca ii apreciezi munca si calitatile interioare.

Compatibilitate ridicata cu persoanele nascute in zodia Albastrea, Margareta si Bujor.

IRISUL – persoanele nascute in data de 5, 14, 23 a fiecarei luni

Femeia: Comunicativa si adaptabila, aceasta femeie are multi prieteni din randul sexului opus. Se decide greu in dragoste, putand fi adesea atrasa de doi barbati in acelasi timp. Ii plac calatoriile, conversatiile interesante, petrecerile si dansul.

Barbatul:
Acest barbat este nelinistit si se plictiseste usor in jocul iubiri, motiv pentru care frange multe inimi de femei, dupa ce le-a cucerit. Este seducator, complicat si greu de inteles. Ca sa il cuceresti va trebui sa fii mereu interesanta si noua pentru el.

Compatibilitate ridicata cu persoanele nascute in zodia Trandafir, Mac si Papucul-doamnei.

MACUL – persoanele nascute in data de 6, 15, 24 a fiecarei luni

Femeia: Aceasta nativa se inflacareaza usor in dragoste, iar ratiunea ei pierde terenul in fata misterului dragostei. Iubeste cu pasiune si sinceritate. Senzualitatea si toleranta de care da dovada o fac o partenera atragatoare pe termen lung.

Barbatul:
Posesiv si gelos, acest barbat cand se indragosteste devine puternic atasat de partenera lui. Casatoria este un lucru la care aspira, deoarece nu vrea sa isi piarda iubita. Este pasional si tandru. Ca sa il cuceresti, trebuie sa fii mandra si sigura pe tine.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc