Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii iulie pentru zodia ta

Ce ti-au pregatit astrele pentru mijlocul verii?

Gemeni

Te asteapta doua saptamani de senzualitate si romantism. In prima parte a lunii, pui accent pe relatia de cuplu si vei fi rasplatit din plin de partenerul tau. Daca nu ti-ai gasit inca jumatatea, nu este momentul sa pleci la vanatoare.

Acum esti mai inclinat catre placerile senzuale decat spre relatiile de lunga durata. Prin urmare, daca vei cunoaste o persoana noua, nu veti trai nimic altceva decat o simpla aventura. Chiar si asa, merita riscul!

Ai mare grija in special dupa 13 iulie pentru ca vei fi foarte temperamental si amesteci pasiunea cu furia.
Tot in a doua jumatate a lunii, viata ta profesionala se poate schimba in bine si primesti numeroase oferte interesante.

Desi nu se intampla asa de obicei, in aceasta luna vei fi foarte impulsiv si repezit. Prin urmare, esti predispus la accidente.

Rac

Se anunta o luna fierbinte pentru tine. Ai multa energie dar si foarte multa forta sexuala. Renunti la inhibitii si iti traiesti pasiunea din plin.

Citește și:

Tu si partenerul tau veti fi mai mult decat satisfacuti de viata voastra sexuala. Insa toata aceasta energie iti hraneste temperamentul si vei avea cateva blocaje de comunicare. Sunt minore, ce-i drept insa pot duce la neintelegeri in cuplu.

Viziunea ta va fi ampla in ceea ce priveste viata profesionala si esti gata pentru noi proiecte mari care sa te stimuleze intelectual. Esti plin de initiative bune si te vei face remarcat in fata superiorilor tai.

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc