Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii iulie pentru zodia ta

Ce ti-au pregatit astrele pentru mijlocul verii?

Sagetator

Relatia ta amoroasa va fi pusa la incercare in luna iulie. Te inchizi in tine, refuzi sa comunici iar acest lucru va produce tensiune in cuplu. Insa ceva a declansat aceasta stare proasta a ta pentru ca nu iti sta in fire sa te comporti asa.

Este momentul sa iti analizezi atent relatia si daca simti ca nu te mai face cu adevarat fericit, trebuie sa ii pui capat. Chiar daca este dureros pe moment, va fi cea mai buna solutie atat pentru tine cat si pentru partener.

Tu esti o zodie spirituala prin excelenta si nu pui mare pret pe valorile materiale. O calitate demna de toata lauda insa nu poti sa te hranesti cu scopuri nobile. Esti foarte cheltuitor in iulie si nu iti vei da seama cat de tare te afecteaza acest lucru decat in a doua parte a lunii. Trebuie sa iti gestionezi mai atent finantele si sa gasesti o modalitate prin care sa-ti suplimentezi venitul.

Citește și:

Capricorn

Dragostea iti va da mari batai de cap! Si de inima, cu siguranta. In iulie va creste nevoia ta de afectiune si iti doresti o imbunatatire in viata ta amoroasa. Singura problema este ca nu esti foarte hotarat in aceasta privinta si iti fug ochii in multe directii.

Pornirile tale senzuale sunt amplificate insa te-ar putea duce la erori de judecata. Nu tot ce straluceste e aur! Chiar daca ti se vor face promisiuni si juraminte, unele dintre ele sunt doar vorbe seci! Dragostea va aparea de unde te astepti mai putin.

Pe plan profesional, ai o luna incarcata! Trebuie sa iei decizii rapide si muncesti la foc automat. Insa pentru tine, orice provocare profesionala iti face placere. Ai ocazia sa iti pui talentele in valoare si sa te faci remarcat. Poti castiga niste bani in plus insa trebuie sa iti gandesti foarte bine actiunile inainte sa faci o investitie. Ar fi bine sa nu te arunci la speculatii!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc